Motorcu ruhunu taşımayan motorcu kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence kaza yapan arkadaşın söylediği kelime öylesine söylenmiştir herkesde çok iyi bilirki scootere kullanan ve kuryelik yapan birçok arkadaş deli gibi makas yaparlar araçların arasında ve araçların çoğu onların farkına varamaz bile kendilerini geçmeden ben cbf600 kullanan biri olarak böyle motor kullanan birçek kişi tarafından bir motorun bile zor geçtiği emniyet şeridinde sollanmaya çalışıldım ve sollandım hem kendilerini hemde beni defalarca riske attılar ve atıyorlar herkes motorcu ruhundan bahsediyor yerim böyle ruhu ben redwolves'a gelince hiç kimsenin onları pek tanıdığını düşünmüyorum ezbere kulaktan dolma konuşuluyor kimin beraber olmuşluğu var onlarla ilgili konuşanların merak ediyorum nede MC nin ne olduğu hakkında dünya ülkelerinde mc ler sürdükleri ülkelerde camia içerisinde en üstte olan guruplardır sıkı insanlardır biri hepsi hepsi biri için mantığıyla hareket ederler biri için birşey söylüyorsan dikkat etmelisinki bunu hepsi için söylüyorsundur onları ayırarak yargılayamazsın adamlar bütün kardeşim %7 10 u yok bunların %100 bütünlerdir her ne kadar hiyerarşik yapılar varsada dışardan çok sert gözükselerde ki gerçekten sertlerdir saygı gösterdiğin sürece herkezede sevgiylede yaklaşırlar ( denemesi bedava ) sahah bir olay olmuş öğle olmadan 2 sayfa dedi kodu dönüyor motorcu ruhu bu olmamalı diye düşünüyorum

önce hoş geldin kardeşim... hiyerarşik yapıdaki sert görünmenin yanısıra sert olan :bounce: mc ile geçen sene aynı festivaldeydik ve çokda tartışıldı bu konu... biz arkadaşları çekirdek çıtlayarak izlemiştik :cherry:
arkadaşımız ilk mesajında dogru ifade edememişim genelleme yapmıyorum birinden bahsediyorum diye bi kaç mesajında belirtmiş. sende okumuşsundur. kaldıkiiiii camia dediğin motosklet tutkunları ise orda durucaksın kimse kimsenin üstünde değildir. hee sen onları kendinden üstün görüyosan o senin sorunun sakın olaki bi genelleme yapma burda :bounce:

scooterlarla chopperların arkadan görünme oranı pek de farklı değil bence. kıyaslama olmasa daha iyi olurmuş ama adamda sinirliyse ağzına geleni düşünmeden söylemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar