Motorcu Resmi -çizim- :)

Moderatör (forrap)
Eline sağlık,çok güzel bir çizim olmuş..
Devamlarını bekliyoruz.

Atıyla , kemendiyle , silahıyla tam bir amerikan sığır çobanı (kovboy) çok güzel bir çalışma . Yalnıııız Motorcuyu da imajını silemediğimiz saçıyla sakalı ve gözlüğüyle , kasksız Amerikan serseri , haydut motorcularını çizmişsin bu olmamış. çizimine yeteneğine bişey demiyorum . gelecek çalışmalarında bunu düzeltirsen daha güzel olur kanısındayım . iyi çalışmalar

Hepinize teşekkürler arkadaşlar..Sağoln varolun..:)
ilhan1154;fotoyu cep telefonumla çektim 3230 la.Gündüz ışığıyla net çekiyo da nalet gece ışıgında gzel olmuyo.Bunu gündüz çektim..Net grünyo
Bu sefer amerikan tarzı yaptım..Adam dediğiniz gibi biraz tarzan kılıklı:pBi dahakine tam donanım çizecem kasklı flan..:cherry:

Elceğzine sağlık hocam... Çizimin bu kadar güzel madem, neden bu kadar geç çıkarsın karşımıza yahu...

arkadaş sen harbiden harcanıyon ha bende öyle yetenek olacak...
biraz da hayal gücünü katıp yeni model tasarlayıp satabilirsin bence:cat:

showdown haklısın aslında da nasıl satarım bi yol gösteren olsa:mrgreen:Var şu anda kendi tasarımım da bitmedi henüz..Bitince ben onu kime gstercemda satacam:silent:Aslında ne gzel olur öle bşey olsa:)

showdown haklısın aslında da nasıl satarım bi yol gösteren olsa:mrgreen:Var şu anda kendi tasarımım da bitmedi henüz..Bitince ben onu kime gstercemda satacam:silent:Aslında ne gzel olur öle bşey olsa:)
valla gerçekten müthiş çiziyosun biraz araştır derim :cat:
yani gayet tutulacak bir model çizersen parayı kırarsın:queen::queen:
bizi de unutmazsın artık:p

eline sağlık valla....
bendede çizme yeteneği yoktur....
tamamını ve hatta başkalarını görmek isteriz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel resim olmuş ellerine saglık ((((:) hala benim x-11 e girişmedin ayıp valla ..

dostum merak edıyorum sen neden tersten guluyorsun ???

bu arada resım cok hoş olmuş elerıne sağlık bırde racıng de yapsana :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar