Motorcu motorcuyu bulur...

biraz gec oldu yazmam ama :)
sevgili moderatörümüze ilgisi ve dostlugu icin cok teşekkür ediyorum.kendisi gibi kocamannnnn bir kalbi var.keşke istanbul'da olsa da sohbet edebilsek.bizi şak diye buluverdi ya ona şaşırıyorum hala.maceralarıyla birlikte inanılmaz bir yolculuk ve tecrübe oldu bizim icin.maceraları bir ara ayrı bir şekilde anlatıcam :)

HAMMER 271. Dönem Mamak Muhabere Yedeksubay Okulu'ndanım.tanısıyor muyuz yoksa :)

Son düzenleme:
slmlr ya arkdaşlar siz neymişsiz öyle içim gitti ya bi görevdeyiz heeçç bi yere gımıldayamıyoruz millet gezip gezip dolanıp duruyo bize nispet ha:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slmlr ya arkdaşlar siz neymişsiz öyle içim gitti ya bi görevdeyiz heeçç bi yere gımıldayamıyoruz millet gezip gezip dolanıp duruyo bize nispet ha:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

bizimle iyiki gelmemişin gidişimiz süperdi ama dönüş baya ıslak geçti susurluktan itibaren:queen:

abi zaten ben sizle gelemezdimki siz tozu dumana katardınız biz 125likle arkada kalırdık hayırdır susurlukdan niye geçtiniz kamyona dikkat etseydiniz bariii:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aslında en güzeli bandırmadan gitmekti ama boş yer yoktu motorun üstünde ne
kadar soğuk olabilir öğrendim en azından yağmurluğunda ne kadar şart olduğunu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barış usta sen harbiden varya çok iyisin ya allah sana nazar vermesin çünkü sen ıyillik meleğisin ben bunu 2 sefer yakından gördüm misafir kim olursa olsun neler yapacağinı tahmin edebiliyorum.seninde bizlerden emrin olursa buralardayız veya heryerdeyiz.

necdet abi evet yağmurda motor sürmek her yiğidin harcı değil üstüne yağmurluksuz yola çıkmakla hasta olmayı göze almışın demektir... şifayı kapmayasın abi dikkat edin siz bize lazımsınız daha sonra kimden ders alacaz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evt yağmur kapma dersi :queen: bu arada bende 4ay önce motora
başladım ilk uzun yolculuktu seneye gittiğimizde inşallah eksisiz gideriz
3-5motorla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel.. bu dostluğun sonsuza dek sürmesi dileğiyle.. :rendeer:

ya sizler muhabbeti geliştirmişsiniz rusça mursca türkçe bulgarca ingilizce almanca OOoo Ooo ben size yetişemem valla bir tek ana dil kendi dilim birde türkçe biliyom:) neyse ben kaçtım seneye ölmez sağ kalırsak bizde sizle beraber sörf yaparız arkidişler :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya sizler muhabbeti geliştirmişsiniz rusça mursca türkçe bulgarca ingilizce almanca OOoo Ooo ben size yetişemem valla bir tek ana dil kendi dilim birde türkçe biliyom:) neyse ben kaçtım seneye ölmez sağ kalırsak bizde sizle beraber sörf yaparız arkidişler :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sörf mörf vallah iyi olur gideriz 5-10 motorla :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun hepinize de işte motorcu kardeşliği. Hepinize ayrı ayrı sevgi selamlarımı yolluyorum.:rendeer:

yafuu bu site nasıl bir siteki herkezi radar varmış gibi yakalıyoruz
kaçış yook MT li iseniz karsa gitseniz haberimiz oluyorrr:cat:

yafuu bu site nasıl bir siteki herkezi radar varmış gibi yakalıyoruz
kaçış yook MT li iseniz karsa gitseniz haberimiz oluyorrr:cat:

abi neden kaçalım gidersek seneye hep beraber gideriz sizede haber veririz beraber gideriz tabi ozamanda kadar güzel bi motor alırsak ben 125lik motorla uzun yola çıkmam hayırlısı olsun...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar