Motorcu motorcuyu bulur...

Süper Moderatör (BBRR)
Pazartesi günü (28 / 8) sabah dükkanı açtım ...hafta başı bi dünya iş beni bekliyo çarşıya gittim işleri hallettim geri geliyorum ...yaklaşık 200 m önümde full korumalı 2 motorcu etrafı inceleyerek biryere gidiyor neyse yetiştim ...yanaştım ..Arkadaşlar hoşgeldiniz dedim ...ve nereye gitmek istediklerini sordum ...gitmek istedikleri yeri öğrendim takılın peşime dedim ...İlk kırmızı ışıkta sürücülerden biri ya sen hyosung biniyosun sen BBRR olabilirmisin dedi ...güldüm evet dedim ...Ya dediler bizde senin telefonunu soracaktık ..gerek yok bakın sizi ben buldum dedim ...neyse otele geldik GREEN NATURE otel önüne yanaştık eşyaları alacaz motordan hemen otelin güvenliği geldi motoru burdan çekin dedi ...araba ile gelen arabayı bu noktaya çekip eşyalarını aldıktan sora parka çekerken motora yapılan bu saygısızlığı affetmedik tabiki hemen arkadaşlara ...benim dükkan yakın buyrun gidelim soğuk bişi içelim bu arada size yer bakalım dedim ..geldik dükkana 2 telefonda oteli ayarladık (kişi başı gecelik 45 ytl her şey dahil) neyse tanıştık ...formumuzdan Abzah (murat) ve necdet (necdet)...kafalarına esmiş çıkmışlar tatile önce bodrum sora marmaris yapmışlar ...işte resimler

Abzah (murat)

Necdet (necdet)

Son düzenleme:
süper !!!
abi senin hyosung un üstünde de resimlerini çekseydin hyosung resimlerine eklerdin :queen:
abzah ve necdet e iyi tatiller.

Süper Moderatör (BBRR)
yarın dönecekleri için murat"ın motorunun eksilen ön fren hidroliğini tamamlamak için honda yetkili servisine gittik

her iki motorun yağları kontrol edildi eksilen ön fren hidroliği tamamlandı...muratın motoru yıkadılar ...ön tekerle gidon arasındaki balans bozukluğu yapıldı ...honda servisi bir arkadaş gibi yakın davrandı ...bu işler karşılığında hiç bir ücret talep edilmedi..Honda marmarise (kıvrak motor) burdan helal olsun diyoruz ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tesadüfün bölesi

ben marmarise gidersem barış abiyi anında tanırım onun eşi benzeri yok çunkü:)

tam bir flim gibi olmuş vayy.ne tesadüf. güzel resimler eline saglık.:)

Anaaaaaa bunlar benim fethiye - Muğla,Dalaman-Antalya,Denizli Yol ayrımında gördüğüm babalar.Bende Dalaman-Muğla yönünde bir müddet devam ettim.Ama onlar oldukça hızlıydılar.Hatta arkadaki abim kafasını sol tarafa yatırıp bana baktı,renkli vizörlü bir kaskı vardı.Eminim onlar sizsiniz.Tüh yaaaa.Sizle tanışma fırsatını kaçırdım.:salut:

Anaaaaaa bunlar benim fethiye - Muğla,Dalaman-Antalya,Denizli Yol ayrımında gördüğüm babalar.Bende Dalaman-Muğla yönünde bir müddet devam ettim.Ama onlar oldukça hızlıydılar.Hatta arkadaki abim kafasını sol tarafa yatırıp bana baktı,renkli vizörlü bir kaskı vardı.Eminim onlar sizsiniz.Tüh yaaaa.Sizle tanışma fırsatını kaçırdım.:salut:

al sana bir tasadüf dahaa yaaa bu arkdaşalr baya bir tesadüfe yol açmışşş :)

bu arada birşey dikkatimi çekti abzah'ın motoru( 600f) in plakasımı yok banamı öyle geldii.... ne yani plakasızmı tatile çıktılarrrr :):):)

ehueuuh çok güsel bir anı olmuş motor kardeşliği budur işte çok iyi bi örnek abi teşekkürler.. bide sölemeden geçemicem o canavarların yanında bisiklete binen amca çok komik kollarında dövmesi olan :cherry: :cat:

007

Murat ve Necdet kardeşlerim iyi yapmışınız, ama Barış a denk gelmeniz hakketen büyük tesadüf... Türk filmi gibi... :) :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
yok ben onlara denk geldim ...buraya gelen ve kafada kask olan herkese bi merhaba hoşgeldiniz diyom ...burda kimse kask takmaz ...kafada kask varsa belliki misafirdir..:)

bak ya! bende diyorum murat msn de yok nerelede diye baksen ya helal olsun valla gidecekleri yeride biliyorlar :mrgreen: iyi tatiller yakışır valla yavaş yavaş gelin :) iyi eğlenceler sevgiler

murat dönüşte görüşelim olm bittin sen
hasan satışlarrrrrrr:mrgreen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese selam en baştan barış (BBRR)arkadaşımıza ve eşine herşey için buradanda çok çok teşekkür etmek istiyorum insan bukadarmı yardım sever olur
sanki dışarlarda gezerkene kasklı motorcu arıyor:mrgreen:.istanbuldan ilk olarak bodruma çıktık ama sadece 2gün dayanabildik oradan marmarise geçtik
inanılmaz güzelleşmiş oralar birde barış gibi rehber olunca nereye gidiceğini
bilirsin tabi:cat: neyse dün saat 08.40istanbula doğru ayrıldık saat 14.00balıkkesirde yağmura yakalandık susurluğa kadar dayandık muratın kıyafeti fena değildi ama ben kendimi 40dereceye ayarladım spor ayyakabı spor ceket
pantolon iyidi çünkü muratın sözünü dinleyip tulumun pantolonu giydim murat söz senin sözüne daha çok gidicem artık:queen: neyse lafın kısası susurluğa kadar kuru yerim kalmadı oradan outlete girip çoraptan başladım çorap aldım bir deri ceket bir kazak ve bot neyse dedim hem istanbuldan ucuz hemde kurudum :queen: hava biraz dinmeye başladı yollarda baya kaza vardı yerde yatan devrilen arabalar lafın kısası sağ sağlam akşam saat 21.00 evdeydik
arkadaşlar tam 2000km yaptık ama şunu hiç unutmayın koruma tam olsun yağmura dayanıklı yoksa benim gibi alışveriş yaparsınız yada donarsınız :cherry: herkese saygılar sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
ulen necdet ulen murat sizden korkulur yafu..gittiniz bi alem gezdiniz ayrı alem yafu barısı nası buldunuz vallahi bravoo..Barışa ayrıca bravo klasik marmaris bariş misafirperveliği tabii..burda yazılmayacak kimbilir nerelere götürmüştür sizi..:p
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar