Motorcu motorcuyu bulur...

Necdet (necdet)

]

vay be Necdet abinin otelinin önünden geçtim geçen gün...Gültepede Gül Otel...konu hortladı ama kusura bakmayın...bi rahmet anayım kendisine şu mübarek gecede...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------

abi neden kaçalım gidersek seneye hep beraber gideriz sizede haber veririz beraber gideriz tabi ozamanda kadar güzel bi motor alırsak ben 125lik motorla uzun yola çıkmam hayırlısı olsun...:cat:

ve ne garip bir talih ki secret5de arkadaşımızda ağır bir kazada vefat etti...

http://www.motosiklet.net/forum/taz...das-sitemizin-uyesi-secret5de-nickli-uye.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------

ya sizler muhabbeti geliştirmişsiniz rusça mursca türkçe bulgarca ingilizce almanca OOoo Ooo ben size yetişemem valla bir tek ana dil kendi dilim birde türkçe biliyom:) neyse ben kaçtım seneye ölmez sağ kalırsak bizde sizle beraber sörf yaparız arkidişler :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

rahmetlinin yazdığı mesaja bakarmısınız...Allah rahmet eylesin genc bir arkadaştı...

Valla böyle bir gecede çok büyük sevap kazanmış oldun abim ya,allah gönlünü bozmasın.:cat:

Necdet abiyi yüzyüze hiç görmedim ama o akşam olan kazayı duyunca insan ne kadar az tanısada içi burkuluyor.:pale:

Allah rahmet eylesin bu kardeşimize. Ben burdan öğrendim, mete_han kaza nasıl olmuş merak ettim biliyormusun.

İçim bir garip oluyo,rahmetlilerin son yazdıklarını okuyunca...offffffffffffffffffffff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar