motorcu kaza yapıyor umursayan yok

Aslına bakarsan yardım etmeyen yok değil ve bana kalırsa doğrusuda bu çünkü otoyol da tıkanıklık yaratmak daha çok tehlike arz edebilir trafiği kitlemenin sonucu ambulansın gelmeside engellenmiş olur...Ve sanırsam forumda vardı bu video...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yuuuuhh be ....... varmı boyle şey ya

en azın dan üz<erinden geçen olmadı adamlar hakkaten çok duyarsız

Bizde olsa orda en az 10 tane motorcu olurdu valla geçen motorcuları sayamadım
adamlardaki duyarsızlığa bak yavvf motorculuk ruhu kalmamış monotonluk ruhu kazanmışlar
bu kadar olur hee

bir anlık dalgınlık kaza yapan motosiklet sürücüsünün başını fena halde derde sokacaktı neredeyse... şansı varmış....

Bence de tıkanıklık yaratmamak ve yeni bir kazaya ihtimal vermemek için temkinli davranılıyor diye düşünüyorum....

ardamlar korkudan duramıyor zaten yolda arkadaki araç vuracak diye yardım etmek istiyorlar ama otobanda durmak çok tehlikeli

vay beee ama yardım eden de vardı yaw ama anlamadıgım sag da bir arac durdu kaza da onun yüzüden oldu .....

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
çok pis bir noktada düştü , tünelin ağzında. sizlerde bilirsiniz gündüz tünele girdiğinizde (az veya çok) gözlerinizin ortama alışması 1-2 saniye sürer ve hiç bir sürücünün kazazedeye çarpmaması büyük şans, geç te olsa yardım edilmeside insanlık adına güzel birşey

iyide bir motorcu duruyor siz hah tamam işte motorcu yardımlaşması diyorsunuz sonra adam bakıp bakıp gidiyor. Düşen adamın tipinimi beğenmedi ne?

abi ya orda arabanın teki bir fren yapsa daha çok kişi yaralanır hatta ölebilir yani o yüzden durmuyorla bence doğru olanda bu yani biraz rahatladıktan sonra ortam müdahele edilmeli ...

o motorcu o tünelde cehennemden çıktı:pale: Herşey olabilirdi, ama şükür ucuz atlattı. O şaşkınlıkla bile ben yapılan müdahaleyi çok kötü görmedim. Obareeeyy diyip üzerine atlayan da çıkmadı. Gerçekten verilmiş sadakası varmış:pale:
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar