Motorcu dostu istasyon projesi

en azından bir farkındalık. Çok mühim birey değil ama daha fazlası yapılamazdı

Görüyorumki insanlara yaranmak hakikaten zor.

Adam dolap koyuyor bize özel , kaskını koy rahatça tualetine vs git diye ama yok beğenmiyor.

Kaymaz zemin koyuyor düşme diye onada yok neymiş basit birşeymiş.

İstiyorsan benziliği üstüne devretsin motosiklet sürüyorsun diye ?

Nankörüz ya.

Adamlar daha ne yapsın? Bu durumdan şikayetlenenler var. Adamlar ilk adımı atmış, ellerinden bu gelmiş; yapmışlar. Bu proje zamanla rekabete de dönüşecektir bana kalırsa :)

yetmez ama evet :)
motosiklete özel indirim uygulayabilirler,sonucta bir çok şirkete indirim veriyorlar,Bursa enduro clubune indirimli benzin veren sirket var mesela ;)

Görüyorumki insanlara yaranmak hakikaten zor.

Adam dolap koyuyor bize özel , kaskını koy rahatça tualetine vs git diye ama yok beğenmiyor.

Kaymaz zemin koyuyor düşme diye onada yok neymiş basit birşeymiş.

İstiyorsan benziliği üstüne devretsin motosiklet sürüyorsun diye ?

Nankörüz ya.

Hani motosikletini satarsın, topcase i de yanında hediye verirsin. Sonra alıcı 'abi kaskı da vericen mi' der ya. Hani miden bulanır, öyle birşey işte..

Ya bundan 10 yıl önce piyasada değil böyle motorcu farkındalığı adına bişey yapılsın motorcular sinek gibi öldürülüyordu şimdi bunları görüyoruz hala memnun olmayanlar var hepsi bir anda olmaz böyle şeylerin buna da şükür zamanla daha iyi şeyler de olacak

bir iddia attın ortaya ıspatla bakalım,nerden çıkardın pis benzin sattığını,ıspat edemezsen iftira etmiş sayılıyorsun bilgin ola

ben 1 yıla yakındır motorumda kullanıyorum,hiç şikayetim olmadı,,ayrıca fiyat olarakta diğer firmalardan ucuz satmıyor,aynı fiyat

Gel hocam İzmit Kocaeli bekirpaşa şubesi, Doğukışla şubesi. Arabamızın motorunu değiştirdik bu aytemiz yüzünden ne zaman zor durumda kalıp benzin alsam motorda performans düşüklüğü gaz yememe başlıyor :)

Düşünenden yapandan Allah Razı olsun.Hiç işinize yaramasa bile diğer markalar için örnek olur ve daha iyi fikirler geliştirilmesinin yolunu açar.

Ben de öyle düşünmüştüm. En azından bu bir başlangıç diğer firmalar da rekabet içine girer ve birbirlerinden daha iyisini yapmaya çalışırsa 1-2 seneye tadından yenmez. Çamur atmanızı anlamıyorum alfabeyi yeni öğrenen bir çocuktan şiir yazmasını istiyor gibisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar