Motorcu Dostu Bariyerler Madrid ‘de

İşte bu valla bu kadar basit.
O boşluklar her açıdan tehlikeli altından köpekler bile geçip otoyola forlıyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TOPbaş motora binsin

arkadaşlar iş sadece bariyerle bitmiyorki.. yollar patates tarlası gibi, sürücüler eğitimsiz ve saygısız.. bu ülkede motora binmek büyük cesaret. hepimiz birer braveheartız :)

Bariyerler bir taraftan yollar başka bir taraftan. Geçen gün mecidiyeköy den bahçelievler e gittim e-5 ten. Aman Allahım nasıl yollar öyle. Ölüm yolu dense daha güzel olur. Çok korkunç ve tehlikeli. Allah yardım etsin özellikle o yolları kullananlara. Hoşş altunizade sapağının oradaki sağ tarafta da oldukça kötü çukur ve tümsekler var. Bir gün çukura öyle bir girdim ki koca tekerin jantı asfalta çarptı. Az daha uçuyordum. Allah yardımcımız olsun.

Belki Türkiyede de böyle şeyler olur....

Aaaaa pardon ya unutmuşum, bizim ülkede insan hayatının önemi yoktu.Pardon arkadaşlar.Bizim ülkedekiler bunlarla uraşmak yerine türbanla uraşıp, daha iyi sonuçlar elde edebilirler.Mesela şöle bu sonuç; 1 ileri 5 geri ;) Bu şekilde çok iyi gelişiriz biz

Seçim öncesi ortam değerlendirilebilir mi acaba?
Altında binlerce motosikletlinin imzası olan bir mektup adaylara gönderilebilir mi? Biliyorsunuz biz değerli değiliz ama oyumuz değerli onlar için..
Bir faydası olmayacak belki ama belki biraz kendimizi kandırırız. kemal coşkunun başlığını takip ettikçe zaten.. ihtiyacımız var ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
TOPbaşı istanbulda motosiklete bindirmek lazım...

O Adam o kadar pişkin ki...'' ne olacak yav yılda 3-5 kişi ölmüşse '' bile der.
Biraz daha üzerine gidilirse aileden henüz palazlanmamış bir yakına ihale ederler yakında bu bariyer işini de:bounce: bir zengin daha yaratılır....bakalım piyango kime vuracak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçi dogru burdan da bi ''kazanç kapısı'' evine koymasını bilirler bu ve bunun gibileri....

of of yine daral geldi zihniyet farklılığını görünce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar