Bir kaç tanede benden..
Ankara-Konya yolu ...kulu mevki... hava yağmurlu bir kamyoncu konaklama yeri..
K:gardaş nereye yolculuk..
B:Konya- karaman gidiyorum öyle...
K:kuryemisin evrakmı götürüyorsun....
B:yoo gezmeye gidiyorum memleketim karaman zaten dolaşıp geleceğim...
K:ya gardaş akılmı yok!! sende bu yamurda geziyon antalyaya git oradanda ıscak oralar...
B:bilmiyorum bakalım müsait olursam düşünüyorum aslında oralarıda..
K:yamur alıyormu bu gardaşım (yanındaki adamda dürtüyor onu)---yok len bunnar laylon içi niye yamur alsın ayağındada bot var kafasındada miğfer var neressinden yamur alacak.... rüzgar bile almaz bu annamıyon soruyon..
B:yok yağmurda suda rüzgarda almıyor(gülerek)
K:gel benim gamyonun arkaası boş garamana gadar götüreyim seni gonuşa gonuşa gideriz sende yamurda ıslanmamış olursun...
B: yok abi saol bana müsade vınnnnnn
------------------------------------------
YER: KARAMAN
MEVKİİ.. OTEL ÖNÜ... KAFAMDA KASK YOLA ÇIKMAK ÜZEREYİM BALAKLAVA FALAN GÖZLUK FALAN YÜZÜMÜN KÜÇÜK BİR KISMI MEYDANDA..
ADAM: HELLOO!! wattırıyon lennn
B: iyi abi nolsun geziyorum...!!
A: len ben seni turist sandımdııı
B: yok abi ben buralıyım karaman lıyım...
A: len olum delimisin nesin niye bunla geziyon garamandan akıllı adam çıkmazmı yaa (karaman da her evde 2-3 motor vardır mutlaka)
B: yok amca akıllıyım ben bi bak bkayım çevrene arabadan çok motor var.. hahahaha
Ankara-Konya yolu ...kulu mevki... hava yağmurlu bir kamyoncu konaklama yeri..
K:gardaş nereye yolculuk..
B:Konya- karaman gidiyorum öyle...
K:kuryemisin evrakmı götürüyorsun....
B:yoo gezmeye gidiyorum memleketim karaman zaten dolaşıp geleceğim...
K:ya gardaş akılmı yok!! sende bu yamurda geziyon antalyaya git oradanda ıscak oralar...
B:bilmiyorum bakalım müsait olursam düşünüyorum aslında oralarıda..
K:yamur alıyormu bu gardaşım (yanındaki adamda dürtüyor onu)---yok len bunnar laylon içi niye yamur alsın ayağındada bot var kafasındada miğfer var neressinden yamur alacak.... rüzgar bile almaz bu annamıyon soruyon..
B:yok yağmurda suda rüzgarda almıyor(gülerek)
K:gel benim gamyonun arkaası boş garamana gadar götüreyim seni gonuşa gonuşa gideriz sende yamurda ıslanmamış olursun...
B: yok abi saol bana müsade vınnnnnn
------------------------------------------
YER: KARAMAN
MEVKİİ.. OTEL ÖNÜ... KAFAMDA KASK YOLA ÇIKMAK ÜZEREYİM BALAKLAVA FALAN GÖZLUK FALAN YÜZÜMÜN KÜÇÜK BİR KISMI MEYDANDA..
ADAM: HELLOO!! wattırıyon lennn
B: iyi abi nolsun geziyorum...!!
A: len ben seni turist sandımdııı
B: yok abi ben buralıyım karaman lıyım...
A: len olum delimisin nesin niye bunla geziyon garamandan akıllı adam çıkmazmı yaa (karaman da her evde 2-3 motor vardır mutlaka)
B: yok amca akıllıyım ben bi bak bkayım çevrene arabadan çok motor var.. hahahaha