- Konu Yazar
Merhaba gençlik, gençlil diyorum çünkü Motosiklet.net camiasının en yaşlı aktif motorcusu olduğumu zannediyorum.Efendim geçen sene yarıda bırakmak zorunda olduğum ve yarım balkan turu olarak adlandırdığım turu bu sene 5000 km olarak tamamlayarak bitirdim. Bu seyahatimde Bulgaristan, Sırbistan,Bosna,Hırvatistan, Karadağ,Kosova.Makedonya .ve Yunanistan olmak üzere 8 ülkeyi 13 günlük bir turda gezip. tanıyıp gördüm. Motorum Regal Raptor DD2 150 cclik Chopper diye tabir edilen bazılarının da Cruiser diye tabir ettiği bir motor. Emekli ve yaşlı ve vaktimimnde bol olması hasebiyle 0rtalama 80-90-100 km/saate seyir yaparak ve günde ortalama 500-600 km yol katederek ki enfazla 730 km (Lapseki-Antalya) arasını 12 saatte evime vardım. tabiiki zaman zaman gerek ihtiyaç, gerek Benzin,ve yeme içmede bu sürelere dahildir.Motorumda öncam-yanlarda iki adet yan çanta-arkada topcase ve artçı koltuğundada 1 adet orta boy bir sırt çantası olmak üzere yani bayağı yüklü bir halde bu seyahati allahın izni ile kazasız belasız sağsalim bitirdim, bu turda her hava şartlarına karşı korumalı takım ve benzeri yağmurluk, motor çizmeleri,hertürlü iç ve dış giyim,ilk yardım çantası,lastik tamir kiti,zincir yağı,ve birçok gerekli takım ve avadanlık gibi malzemelerim vardı. Gerek fotoğraf makinesi ve gerekse Cep telofonuyla 200 ün üzerinde fotoğraf çekmeme rağmen bilgi ve beceri eksikliğimden dolayı siteye koyamıyorum, Bu seyahatte 8 gün otellerde, ve yurt içinde ise akraba ve arkadaşlarda konakladım, motorcu arkadaşlarımızdan buna benzer (aynısı olmayabilir)bir tur yapmak isteyenler olursa merak ettikleri hususları,hertürlü gerekli bilgileri kendilerine seve seve ve memnuniyetle vermek isterim, ha bu arada yaşımı söylemeyi unuttum 1945 doğumlu olup 72 yaşındayım, herkese kazasız belasız yolculara sağlık esenli mutluluklar dileklerimle selam ve hürmetlerimi sunarım.