motorcu dayanişmasi

selam ben her motorcu gordugumde kornamı calıp sellektor yapıyorum ufak kucuk buyuk demeden bence motosıklet dayanısması budur:cat:

Motosiklet kültürünü bizler oturtacağız. Eskilerin bir sözü var "her kes kapısının önünü süpürürse..." diye. Biz de kendimizde başlatmalıyız. ve önder olmalıyız. diğerlerine.Bilgilerimizi paylaşmalız. Benzinimizi paylaştığımız gibi... Adana'da Bazı motorlarda kompleks var sanıyorum. Özellikle mobiletliler. Bazıları efendi efendi giderlerken bazıları da koca motorlarla arabalarla kapışmaya çalışıyor. Bir kere teknik olarak imkansız. 50 cc'lik motorun 600 cc ile kapışması. Bilinçsizlikten tabii.Bazıları MotoGP de gibi kullanıyorlar. Tamam hız ve adrenalin ama herşeyin yeri ve zamanı vardır. Bir de teknik koşulları. Saygı işine gelince evet biz ne kadar saygılı olsakta bazıları o kadar saygısız oluyor. Anayola çıkıp giderken, Sola dönüş sinyalimi verip normal şartlarda dönüyordum. Caddeyi ortalamış bir 125'lik motor tam gaz geliyor. Eğer fren yapmasaydım. Kafa kafaya girecektik bir birimize. Anlamıyorum, ne yapmaya çalışıyorlar? Bilmiyorlar mı? Bir insan kolay varolmuyor. Ne emeklerle yaşıyor bu insanlar? Ama ne yazık ki haber bültenlerine eninde sonunda kaza haberi olarak malzeme olur böyleleri yada bazılarımızı malzeme yaparlar.Bu kişinin önce kendinden başlıyor. İnsan olma sorumluluğu. Çevre sorumluluğu, Yaşama hakkı, Trafik sorumluluğu, saymakla bitmez. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkalarına yapmamalıyız. Ben de tüm motor kullanıcılarına selam veriyorum. Kaza olmuşsa yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu tür davranışlar toplumun bizi daha iyi tanımasını sağlayacaktır. Uzatmayalım herşey bizim elimizde...

abi sen delirdinmiii plaka yok ehliyet yok ruhsat yok bizde yaş nedeyliyle ehliyetsiz biniyoz ama o kadar deil yani

gidecek oldukları yere coktan gitmişlerdir kanatimce

msj gonderilme tarihlerine bakmanı tavsiye ediorum

motora bindiğim ilk yıllardan beri hatırlamıyorumki yol kenarında bir motor durmuş ben durmayayım..kesin kes durur birşeye ihtiyacı varmı sorarım..çok benzin alıp geldim..amaaaaa geçenlerde çorludan ist. dönerken çorlu hava alanının orada benzinim bitti..hiç ihmal etmem ama benzinimi devamlı çorlu çıkışı şhell den aldığımdan gider diye düşündüm..yukuş aşağı olduğu için salladım yukuş bitti motor durdu..enaz 5 motorcu geçti kimse halin nedir diye sormadı..allahtan bundan önceki motorduda 2 km benziniğe kadar götürebildim..ya şimdiki motorla kalsam napardım..bilmiyorum..biz herkese yardıma koştukta ömrüm boyunca ilk defa yardıma ihtiyacım oldu..kimseyi bulamadım:) hoşca kalın

aslında ara ara var bu dayanışma.. hatta bi keresinde aynamızı motorcu bi arkadaşımız yanaşarak düzeltti süper bi hareketti.
motor alınca bundan sonra bende biiip biiip yapıcam ....:)

+1 katılıyorum arkadaslar kesınlıkle elımızden gelenı yapmalıyız ben selam vermeden gecmemeye ozen gosterıyorum kı daha 3aylık motorcuyum ama coğundan selamımın karsılıını alamıyorum onemlı deıl ben yıne selamvermeye devam edıcem yardım konusuna gelınce durmamam ıcın organ goturuyo olmam lazım o zaman belkı durmam...saygılar

bu dediğin dayanışma tr de motorcular haricinde her yerde herkezin yaptığı birşey sen hiç dolmuşcuya kafa tutan otobüscüye kafa tutan adam gördünmü valla bir laf yap aynı anda 500 taksici dolmuşcu vs vs toplanır ve hep birbirlerini gördükleri zaman tanımadan direk slm veriyorlar yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar