Motosiklet kültürünü bizler oturtacağız. Eskilerin bir sözü var "her kes kapısının önünü süpürürse..." diye. Biz de kendimizde başlatmalıyız. ve önder olmalıyız. diğerlerine.Bilgilerimizi paylaşmalız. Benzinimizi paylaştığımız gibi... Adana'da Bazı motorlarda kompleks var sanıyorum. Özellikle mobiletliler. Bazıları efendi efendi giderlerken bazıları da koca motorlarla arabalarla kapışmaya çalışıyor. Bir kere teknik olarak imkansız. 50 cc'lik motorun 600 cc ile kapışması. Bilinçsizlikten tabii.Bazıları MotoGP de gibi kullanıyorlar. Tamam hız ve adrenalin ama herşeyin yeri ve zamanı vardır. Bir de teknik koşulları. Saygı işine gelince evet biz ne kadar saygılı olsakta bazıları o kadar saygısız oluyor. Anayola çıkıp giderken, Sola dönüş sinyalimi verip normal şartlarda dönüyordum. Caddeyi ortalamış bir 125'lik motor tam gaz geliyor. Eğer fren yapmasaydım. Kafa kafaya girecektik bir birimize. Anlamıyorum, ne yapmaya çalışıyorlar? Bilmiyorlar mı? Bir insan kolay varolmuyor. Ne emeklerle yaşıyor bu insanlar? Ama ne yazık ki haber bültenlerine eninde sonunda kaza haberi olarak malzeme olur böyleleri yada bazılarımızı malzeme yaparlar.Bu kişinin önce kendinden başlıyor. İnsan olma sorumluluğu. Çevre sorumluluğu, Yaşama hakkı, Trafik sorumluluğu, saymakla bitmez. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkalarına yapmamalıyız. Ben de tüm motor kullanıcılarına selam veriyorum. Kaza olmuşsa yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu tür davranışlar toplumun bizi daha iyi tanımasını sağlayacaktır. Uzatmayalım herşey bizim elimizde...