Birincisi bayan deyip durmayın.Kadın deyin.Buradan tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutluyorum.
Bu konu o kadar ucu açık bir konu ki.İyiyede yorarsın kötüyede.Şöyle anlatayım o adamların yani adam diye tanıdıklarının orada renklerini belli etmeleri senin için artı sonra bir kadın için seni satacaklarını erkenden anlamış oldun.Diğer yandan motor öyle birşey ki kimi kendisine aşık olur kimi getirdiklerine.Motorun kendisine aşık olanların beklentisi böyle şeyler değildir.Oblar motorunu sever bu kültürü sever.Kimiside motorun getirisini sever ilgi getirir motor,Marjinallik getirir,hava getirir.
Yok, ben bayan demeye devam edeyim. Bir ilk yardım hocasına (70 yaşında vardır) bir muhabbet esnasında "ama siz de kadınsınız" gibi bir laf edildi ki hiçbir artniyet aranamayacak bir konuydu. Hanımefendi ayağı kalktı ve sertçe "Kadın Değilim Ben, Kızım!" dedi. Ne olduğunu anlayamadık, abuk bir sessizlik çökmüştü ortama. Onun için, Bayan veya Hanımefendi daha uygun kalıyor kanımca. Karşıdakinin kendince takıntıları olabiliyor malesef.