- Konu Yazar
Sizlerle bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. Eğitim yapılan yerlerde olsun, çeşitli forum buluşmalarında olsun, kafelerde barlarda olsun motosiklet sürücüleri bir araya geldiğinde çok kolay samimi diyaloglar, hatta zaman içerisinde dostluklar kurulabiliyor. Öte yandan bu buluşmalarda bir kadın varsa ve bekar, güzelse işler tersine dönüyor. Biraz önce sinkaflı laflarla ve en içten, doğal haliyle motosiklet dünyasını ne kadar sevdiğini anlatan adamların yerini, ortama kadın motosikletci girdiğinde, Serengeti düzlüklerinde bölge savaşları yapan aslanlar alıyor. Patavatsız ama samimi konuşmalar gidiyor yerine kadını etkilemek üzere çakma monşer diyalogları geliyor. Bu durum tabi ki kadınların hatası değil, erkeklerin hatası, orası net. Benim gözlemim, özellikle 40 yaş üstü choppercı ve GS'ci tayfa bu metaforfoza daha fazla uğruyor ve eğitim seviyesi yüksek motorcular daha bir sinsice kur yapıyor.
Bu forumun üyelerinin %99'u erkek olduğu için buraya yazıyorum. Beyler, birbirinizin ayağına sıkmayın, sevgili her zaman bulunur ama motorcu muhabbeti daha nadirdir. Bu başlık vesilesiyle kadın okuyucuların kadınlar günün kutlarım.
Bu forumun üyelerinin %99'u erkek olduğu için buraya yazıyorum. Beyler, birbirinizin ayağına sıkmayın, sevgili her zaman bulunur ama motorcu muhabbeti daha nadirdir. Bu başlık vesilesiyle kadın okuyucuların kadınlar günün kutlarım.