motorcu arkadaşlarla akşam mangal keyfi (sıra gecesi)

dün yani 04.05.2013 akşamı şanlıurfadaki motorcu arkadaşlar her hafta yaptıkları kebap partisine beni de davet ettiler :)
birlikte kiraladıkları kendilerinin ''oda'' dedikleri yerde toplandık
böylesine güzel bir etkinliğe istesem de her hafta teşrif edemiyorum uzunca bir aradan sonra bu hafta nasip oldu:cherry:
dscn0027x.jpg

dscn0029nu.jpg

dscn0032je.jpg

ustamız Yalçın abi mangalımızı yaktı ve hazırlıklar ufak ufak başladı
dscn0035qt.jpg

dscn0038w.jpg

dscn0044n.jpg

dscn0047z.jpg

ekip yavaş yavaş toparlanıyor Kemal Hoca emektar motosikletiyle geliyor asıl yavru evinin garajında Agusta
dscn0052x.jpg

Avni Abi arabasıyla katılıyor bu akşam
dscn0056t.jpg

ayran hazırlanıyor ee kebabın yanında en güzel ayran gider :bounce:
dscn0057d.jpg

dscn0060oi.jpg

dscn0063m.jpg

ekip tamamlanmadı ama yemek zamanı geldi soğutmadan yemek lazım değil :queen:mi zaten kalan arkadaşlar da eli kulağında gelmek üzereler
dscn0069ly.jpg

dscn0070cl.jpg

dscn0071.JPG

dscn0072ut.jpg

dscn0073wj.jpg

dscn0076hl.jpg

ewet nihayet ekip tamamlanıyor
dscn0078x.jpg

yemek faslı böylece geçti çayımız demlenene kadar biraz oturuyoruz millet rahatına bakıyor urfa şark köşesi zaten salonun içi millet tam da yemeğin ağırlığıyla mayıştı derken çay zamanııııı :mrgreen:
dscn0080zv.jpg

dscn0081r.jpg

görüldüğü üzere yastığı kucaklayan yayılmış
dscn0090w.jpg

ve geceye damgasını vuran urfanın meşhur tatlısı ''şıllık'' sağolsun ellerine sağlık Mehmet Abi :bounce:
dscn0098gq.jpg

dscn0099ov.jpg

dscn0106ai.jpg

dscn0109k.jpg

dscn0112h.jpg

şimdi fotoğrafın üstündeki saate dikkat yemeye başlıyoruz ve nekadar sürede bittiğini siz görün :cyclopsanokadar lezzetli olmuş ki bir anda püüüff diye buharlaştı koca tepsi :pl:
dscn0114x.jpg

dscn0119fs.jpg

hepinizin tekeri düz bassın arkadaşlar
başka paylaşımlarda görüşmek üzere :king: saygılar

İnsan çağırmaz mı kardeş?
Görünce hoşuma gitti. Özlemişim güneydoğuyu Urfayı Silopiyi....

Ayıp böyle paylaşım mı olur. Akşam akşam mideme kramplar girdi :) Ne güzelde yapmışsınız afiyet olsun. Motosikletler kadar yemeklerde çok harika görünüyor.

Ayıp böyle paylaşım mı olur. Akşam akşam mideme kramplar girdi :) Ne güzelde yapmışsınız afiyet olsun. Motosikletler kadar yemeklerde çok harika görünüyor.

eyvallah kardeşim ...aslında orada 12 kişiydik tabi herkes motoruyla gelmedi bazıları da 2. motorları olan scooterları ile geldi görüldüğü üzere.
aslında ben de motorumla gelmiştim ama malum bu bölgelerin meşhur 40 ikindi yağmurları var bugünlerde .tam çıkacakken yağmur bastırınca motoru ustanın dükkanında bırakıp arabayla gittik

babam siz ne yaptınız öyle yaaa... hakkaten bu da paylaşılır mı ya :) bir yerimiz şişecek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Afiyet olsun, o tatlıyı ilk defa duydum ama 4-5 dakika da bittiğine göre kesinlikle denenmeli :)

Tatlinn adi kopardi beni :) ozel bur nedeni varmi yoksa aslinda bilmedigimiz baska bir anlami mi var o lafin?

Afiyet olsun, o tatlıyı ilk defa duydum ama 4-5 dakika da bittiğine göre kesinlikle denenmeli :)
bence de deneyin hem zahmetsiz hem hafif hem de accayip lezzetli
tüm iş şerbetini ayarlamakta

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Tatlinn adi kopardi beni :) ozel bur nedeni varmi yoksa aslinda bilmedigimiz baska bir anlami mi var o lafin?

valla inan ben de bilmiyorum hiç de merak edip sormadım arkadaşlara ama mutlaka bir açıklaması vardır :p

Afiyet olsun.

Bu tür yemek içeren başlıkların açılma saati olmalı. 21.41'da olacak şey mi yani? :cherry:

thb

Tatlının bitiş süresine dikkat çekmeniz kopardı beni :cherry:
Bi de kebapla tatlıyı yapan abinin ellerine sağlık, saygılar.

slm millet :) speed_dream kardeşm d.bakırdan yazıyorum bu gün senin gezilerini falan takip ettim çok güzel etkinlikler yapmışn. urfa il grubunda bulurum seni die ümit ettm ama öyle bi grum yok malesef:silent:
bu arada nemrut dağı gezisi yapmayı planlıyorz bi kaç arkadaşla katılmak istersenz siverekte buluşup feribotla gitmek istiyorz ordanda kahta üzeri tekrar d.bakır :) şimdiden tanştımıza memnun oldum iyi forumlar herkese :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar