Bak kardes ben 5 senedir motosiklet askiyla yanip tutusuyorum ve daha motorumda yok bu forumu 4 senedir hergun aktif olarak kullaniyorum. Bende bu foruma ilk girdigim zaman benide cok guzel karsiladilar ilgilendiler sagolsunlar. Ama bana sorsan bu 3-4 sene icinde forumda ne degisti diye ben direkmen saygi degisti derim( Herkes ustune alinmasin lutfen ) cunku klavye delikanlisi artti burada, seninde bazi cevaplarinda artistlik goruyorum saygisizlik goruyorum, sakin sadece sana demiyorum ustune alinan alinsin ve madem mt ailemize sende katildin saygi cercevesinde Hos geldin.. Su hayatta ogrendigim tek sey ne biliyormusun Hayatta her sey ha deyince olmuyormus bunu cok iyi ogrendim ben. Her seyin bir sirasi var, once Ehliyet(senin var olabilir digerlerine de diyorum), sonra Kask-mont-eldiven ve dizlik bunlar onemli en azindan bunlar olsun daha sonra tecrubene ve vucuduna ve butcene gore motor almak .. sen birinci asamayi yapmissin ikinci asamayi en azindan dediklerimi alarak tamamlaya bilirsin sonucta HAYAT MI? ÖLMEK Mİ? Aslinda ölmek kurtulmak demektir ölmek yerine ÖMÜR BOYU SAKAT KALMAK MI? Secimini yap ona gore konus.. Biz bilmiyormuyuz sanki (Muyuz ayri olacak ama neyse) hemen motor almayi ama sirasi var. Orgu yaparken annelerimiz bi sira atlasalar nolur butun orgu sokulur. Sen emeklemeden kosmaktan bahsediyorsun olmazzzz.. Bak kardes ben 5 sene bekledim halen bana nasip olacak gunu bekliyorum ama beklerkenden bos durmuyorum ehliyet ekipman tamamliyorum anladin gerekiyorsa 1-2 sezon daha bekle sonra al HİÇ BİR ŞEY CANINDAN ÖNEMLİ DEĞİL VE DE ANNE VE BABANDAN. Sen kaza yapip ölursen annen ve baban ne olur düsün bakalim. Tam korumaliksiz motora asla binme canini dusunmuyorsan aileni dusun. Benden bukadar insallah anlatabilmisimdir kardesim hayirli geceler....