motoran mtr 125 yardım

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ilk defa bi motor sahibi oldum işeden eve evden işe gitme amaçlı motor konusunda bilgi sahibi değilim kafama takılan bazı şeyler var motor hakkında devir yükselince motorda titreme oluyo bu normalmidir ve bide lastik hava basınçları nedir ön 2.75-18 arka 3.00-18 yorumlar için teşekkürler

L

lawyer_16

bazı motorlarda bazı devirlerde titreme olur. yüksek devirlerde ise var olan titreşim daima artar. lastik hava basınçları da önerilen değerleri motorun arka maşasında veya kullanım klavuzunda yazıyordur. servisteki ustaya da sorabilirsin. aşağı yukarı ön 25, arka 30-35 gibi değerler alır. motordan motora değişir.

L

lawyer_16

rölantide olan titreşim. motor yüke binince (yani viteste giderken) farklı devirlerde titreşim artıp azalabilir, ama genelde devir yükseldikçe titreşim de artar.

arkadasım motorun balansörsüz tip dedir. bu yuzden devir arttıkca titresimde artar.

bunun çözümü yoktur.

bu tip motorların ortalama yakıt tüketimi nedir acaba motoru ikinci el aldım kitapçığı felan yok

kullanıma baglı olarak 3-4 litre civrındadır, cok agresif kullnırsanız 4 litreyide asar

https://www.facebook.com/groups/1522746081292720/
haouje motorsiklet bilgi paylaşım grubudur..alananlar,almayı düşünenler almak isteyipte karar veremeyen herkes grubumuza katılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar