Motoran Karry 125 Kullanan - Bilen - Duyan - Gören

Selam herkese arkadaşlar, SYM Fiddle 2 bakarken Motoranın bu scooterıyla karşılaştım..

Fiyat olarak çok uygun.. Deneyen , gören , bilen , fikir sahibi arkadaşlarımız varsa burda paylaşırlarsa sevinirim..

Bütçenizi zorlamıyorsa sym fiddle almanızı tavsiye ederim, kalite olarak vespayı aratmayacak bir görüntüsü var.

Aslında Fiddle bakarken rastladım bu modele.. Aklımdaki Fiddle dır.. Ama bunu da sormak istedim.. Teşekkürler :)

Aslında Fiddle bakarken rastladım bu modele.. Aklımdaki Fiddle dır.. Ama bunu da sormak istedim.. Teşekkürler :)

Halk bankası, garanti ile motoran/sym kredi işbirliğinde anlaştılar. Sym 2 modelde (orbit 2 ve fiddle 2 ) indirime gitti bence bir göz atın isterseniz.
Bahsettiğiniz modelde pek kullanıcısı görmedim açıkçası, en azından bizim burada yok.

İşinizi görsün istiyosanız motoran alın ama, 2-3 sene kullanıp rengi solmayan şeffaf camları sapsarı olup matlaşmayan plastikleri çatlamayan bir motor istiyorsanız sym'yi alın.

Uzun süre kullanmak istiyorum acıkcası, demekki SYM den vazgeçmicekmişim :) Teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar