Motosikletim ile 6000km'yi doldurdum. Şuan 6050'lerde olması lazım. Her 1000km'de bir yağ değiştirdim. 5 defa Castrol, 6.sınıda Motul kullandım. Arada başka motosiklet kullanıcısı olan arkadaşlarım deneme maksatlı biniyorlar. Motorun rahat ve vites geçişlerinin mükemmel olduğunu söylüyorlar. Tabii ben alıştığım için artık iyi-kötü diyemem benim için "normal" ayarda şuan :mrgreen: O kadar yağlamışız ballamışız vitesi de güzel geçsin değil mi :mrgreen:
4-5 defa far patlatma dışında ciddi problem yok. Yokuş yukarı motoru sıkıştırınca, hele şöyle 6000 devir civarına gelince ve geçince, motor kısmından avans sesi geliyor. Daha önceden de acemilikten olsa gerek, bu ses vardı ama kulak tırmalamıyordu en azından takmıyordum. Şu sıralar bu sese taktım. Servistekiler, bu avans sesinin normal olduğunu söylese de, avans sesi + devirden gelen titreşim ile beraber deponun altından dizlerimle kavrayınca çatırdama şeklinde ses hissediyorum. Servistekiler binip geliyor, arkadaşlar biniyor, herkes normal diyor. Ben kafayı gereksiz bi şeye taktım sanırım
Daha önceden devir saatinin tam sağlıklı olmadığı kanaatine varmıştım zaten. Geçenlerde de grup sürüşü yaptığım arkadaşlarla hız saatini ölçtük, benimki 80-90 aralığında iken diğerlerinde daha fazla hız gösteriyor. Hız göstergesi 100'ü hiç geçmezdi ama geçen gün ilk defa 105 gördüm

Sanırım gösterge yayında ufak bir ayarsızlık mevcut.
Titreşim konusuna gelince, titreşim var evet. Çok mu? Hayır. Nasıl anlaşılır? CBF'ye binip, inip, CBS'ye binince rahatlıkla titreşim anlaşılır. :queen: Önceden kıyaslama yapamadığımdan ya da başka motora binmediğim için, titreşim yok gibi geliyordu, varmış :queen:
Motor bloğundaki ve bazı yerlerdeki civatalar içler acısı. Artık geri dönüşümün son haddesindeler. Bir daha geri dönüşüme asla giremeyecek malzemelerden üretilmişler :mrgreen: Yağ değişimi için servisteydim. Bi baktım motorun sol kapağın üst civatasından azcık bir yağ sızmış. Abi dedim şuna bi bakıver. Sıvı conta sıkalım dedi, iyi dedim. Civatayı söktük temizledik, contayı sıktık, takacaz, civata kırıldı :queen: Bu kadar kalitesiz bir civata kullanılamaz. Yerine 5 kuruşluk civata taktık, 5 kat kaliteli vallahi :cherry: Dikkatinizi çekerim, Honda CB125E'de de durum aynı, ona göre!..
Motorun hava filtresinde, kablo yazılarında ve birkaç yerinde "HONDA" yazısını görmeniz mümkün. Sonuçta aynı fabrikadan çıkma. Bu CB125E'cilerin 2.el fiyat politikasındaki anlayışları nedir anlamak mümkün değil. Benim motora baktığım gözle motorlarına baksalar, o ikinci ellere 3000, 3200, 3500, 4000TL fiyat çektikleri için kendilerinden utanırlar. Hiiiiç ama hiiç gerek yok, honda diye aynı motora 1000-1500TL fazla bayılmaya... Hondasına 3500TL çeken adama benim motoru götürsem üzerine honda stickerları yapıştırıp, farkı anlamaz, seninki daha güzelmiş der..