Motora yeni başlıyacağım

Selamın aleyküm ustalar önce mondial tarzı yarı otomatik motor kullandım pek aksamından falan anlamam 5.000e kadar nakit harcıyabilirim birde ilk defa debriyajlı motor kullanacağım için bana marka model birde şuna dikkat et dedikleriniz varmı amacım evden şubeye gitmek bazen denizliden didime muglaya giderim arasıra tavsiyeleriniz falan nelerdir saolun şimdiden

İzmir İl Temsilcisi
Yamaha ybr 125.

Tvs apache.

Cbf 150.

Cbr 125.

Başka modeller tabiki sıralanabilir unuttuklarım varsa arkadaşlar eklesin.

Bunlar alıp satması kolay olan modeller .

sürüşü rahat olsun,diğerlerine nazaran biraz güçsüz olsada fark etmez dersen cbf,ybr - racing lerden hoşlanırım,diğerlerine göre rahatlığı biraz daha kötü olabilir ama daha seri ve torklu olsun dersen cbr-apache

Çok hız tutkunu degilim torku nedir birde rshatlıktan kasıt direksiyon kullanımı ve dönüşlermi

rahatlıktan kasıt oturuş pozisyonu,direksiyon açıları.mesela cbr da oturuş biraz kambur oluyor,direksiyon biraz daha alçak oluyor.doğal olarak bi cbf kadar rahat olmuyor. tork dediğimiz hızlanması mesela. cbr la 80 den 120 ye çıkmakla cbf,ybr ninki bir olmuyor ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

içlerinde en ideali apache,boşver gerisini :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzak gezicem yeni basliyorum dersen Ybr yada Cb125 oneririm. Yada biraz bekle martta Bajaj 125 Discover ST 3600 lira %100 oneririm. bence bekle bajaj al hem enjeksiyonlu 13 Hp gucunde youtube'da videolari var. Hindistan mali dayanikli guzel motor. hem Litrede 55-65 km yol yapiyormus. biraz bekle Bajaj al bence.

Uzak gezicem yeni basliyorum dersen Ybr yada Cb125 oneririm. Yada biraz bekle martta Bajaj 125 Discover ST 3600 lira %100 oneririm. bence bekle bajaj al hem enjeksiyonlu 13 Hp gucunde youtube'da videolari var. Hindistan mali dayanikli guzel motor. hem Litrede 55-65 km yol yapiyormus. biraz bekle Bajaj al bence.

cb125 mi ? :farao: bajaj hakkında yazdıkların iyi hoş ama ilk defa gelecek bir markayı hemen gelir gelmez almak mantıklı değil bence.servis ağı yok,parça zor bulunur. kronik sıkıntısı var mı bilinmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
cb125 mi ? :farao: bajaj hakkında yazdıkların iyi hoş ama ilk defa gelecek bir markayı hemen gelir gelmez almak mantıklı değil bence.servis ağı yok,parça zor bulunur. kronik sıkıntısı var mı bilinmez
Bi arkadasimda var cb125 Abartildigi gibi kotu makine degil bizzat bindim tek kotu yani sesi cok sert ve 80i gecince az titremesi var baskada
bi kotu yani yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Hintliler ST 125 i Leh Routeyi geciyor deli gibi kullaniyor Onlarda dagilmiyosa bizde birsey olmaz. Yada Hero'nun İgnitor 125 cc modelide gelicekmis tip baya saglam. Alt motorda iyi diyolar yorumlarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu dediğiniz modeller markalar nasıl yakarki maaşı ona yatırmıyalım

bajaj 125 ST Litrede 55-65 km arasi yol yapiyormus. Bence bu senin icin ideal bi makine. yinede Jopan diye Cin cikisli istiyosan Ybr al :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
apache-cbr-cbf-ybr sizi üzmez yakıt konusunda şüpheniz olmasın ;)

Apache'yi ayri tutmaak uzere, Ne bu isim hayranligi Mondiale gelince pis cayna ybr diyince ooo diyosunuz mondial ne kadar cinliyse ybr de cbf de cbr de o kadar cinli :farao: istedigi kadar iscilik olsun Yeni ybrler buram buram cin kokuyor :farao:

Apache'yi ayri tutmaak uzere, Ne bu isim hayranligi Mondiale gelince pis cayna ybr diyince ooo diyosunuz mondial ne kadar cinliyse ybr de cbf de cbr de o kadar cinli :farao: istedigi kadar iscilik olsun Yeni ybrler buram buram cin kokuyor :farao:

plastik grenajlar için haklı olabilirsiniz ama motor bloğu konusunda saydıklarımı tartışmayalım bence :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
plastik grenajlar için haklı olabilirsiniz ama motor bloğu konusunda saydıklarımı tartışmayalım bence :)

Yinede eski saglamliğı verdiği özgüven yok bu motorlarda. YBR yerine Bajaj 125 ST'yi gözüm kapalı tercih ederim. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne bajaj mış be arkadaşşş :mrgreen:

Youtube'daki videolarını izlemeni tavsiye ederim. Ybr'ye traktör çektir motor ikiye ayrılır dökülür hertarafı. Ayrıca Ybr ve 125 St'nin teknik özelliklerini yanyana getir karşılaştır.
Ve YBR 4.450 tl :farao: 125 ST 3.600 tl ve 125 ST çok çok üstün YBR'den

5 Bin lira bütce ile yeni kasa tvs alınır binilir.:cat: geri kalan markalar bi adım arkadadır :bounce:

5 Bin lira bütce ile yeni kasa tvs alınır binilir.:cat: geri kalan markalar bi adım arkadadır :bounce:

bencede apache. ama 5bin lira bütçeyle ben olsam yeni kasa almam.eski kasa sıfır yada temizinden 2.el al,orjinal lastikleri atıp kaliteli lastik al ve tabiki koruma ekipmanlarını tamamla :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar