Nolan N87 modelini kullandım.
Shoei gibi pahalı markalar pahalı gelmişti, satıcı da bunlarla bunun koruma olarak çok aşırı büyük farkı yok, konfor farkı vardır, ilk kask olacağı için de bu konfor farkını anlamazsınız zaten en pahalı kaskı taksanız bile rahatsız gelecek demşti, ben de kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diyerek almıştım.
N87 ile pinlock üzerinde geliyor. kışın buğulanma sorunu yaşamadım ve iyi k almışım dedim. Kullandıkça alıştım ve rahat ettim bu kask ile.
Geçen Mart ayında kaza yaptığımda kafam asfalta çarpıp da sürüklenirken de kask görevini olması gerektiği gibi yaptı. Kafam hala sağlam. Kask pert oldu tabi, kasko yarı fiyatını ödedi.
Şimd kask olacak olsam yine aynısını alırım, haa param yeterse shoie'nin çeneden açılan kaskını almayı düşünebilirim, benzincide durmak, kısa süreli duraklamak vb. durumlarda özellikle yazın tam kapalı kask sıkıcı oluyor, en azından durduğum anda kaskı çıkarmaya uğraşmak yerine çeneyi açar rahat ederim diye düşünüyorum ama çeneden açılır kaskların da ucuzlarına gövenmiyorum, ya kaza anında kendiliğinden açılırsa diye.