Motora yapışan beyaz toz

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Arkadaşlar motora beyaz bir toz yapıştı. Nerede ne zaman oldu hiç bilemiyorum. Motoru temizlediğimde fark ettim. Bir iki temizlemeyle çıkar diye düşündüm ama çıkmıyor. Tırnağımla kurcaladığımda toz tanelerini yerinden oynatabiliyorum. Ama silmekle çıkmıyor. Her türlü parçanın üzerinde var, metal plastik vs. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Nasıl temizleyebilirim?

Buzlanma önleyici solüsyon yada tarım ilacına maruz kalmış olabilir. Çabuk çıkıyor anlaşılan pasta yaptıktan sonra kalan olursa onlarıda kille temizleyip üstüe cila yaparsanız geçer diye tahmin ediyorum. Pasta ve bazı cilaları boyasız plastik aksama sürerseniz iz yapar buna dikkat edin

Motosikleti
D400
aynısı çalıstıgım yerdeki herşeyin üstünde vardı, korona tedbiri amaclı ilaçlama.

ama dışarı alana bu yapılmaz bence, mantıklı değil. Muhtemel bir ilaclama vs. kalıntısı

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Bu tahmin kuzenden geldi; büyük ihtimalle yola beyaz çizgi çekilirken motorla yanından geçmişim ve oradan yapışmış. Selülozik tinerle çıkıyor.

Biraz uğraşmak gerekiyor. Ama motoru zaten sattım. Alan arkadaşa da anlattım :) artık o çıkarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar