Motora Ve Siteye Veda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz Abi Allah'Tan Şifa Diliyorum,Çok Geçmiş Olsun.Kendine İyi Bak.İnşallah Sağlığına Kavuşursun.Allah'a Emanet Ediyoruz SENİ....

SAYGILARIMLA
ilkan TEK

çok geçmiş olsun dostum,acil şifalar diliyorum. inşallah yakın zamanda yine dinamik günlerine dönersin.tekrar geçmiş olsun.

:rendeer: geçmiş olsun şimdiden motor hocam aynı sorun babam da da var bilirim ne cektigini
tekrar gecmiş olsun:rendeer:

hepinize teşekkür ediyorum ilginizden dolayı,damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış,yarın saat 11:00 da dananın kuyruğu kopacak herkese kucak dolusu sevgiler......gürzan kardeşim teşekkür ederim duaların için:rendeer:

Geçmiş olsun. Artık aynı gün kaldırıyorlar ayağa. İnşallah 1 hafta sonrasıda siteye gelirsin. Eniştem 3-4 ay önce oldu ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya baba madem bel fıtığı durumun bu kadar ciddi keşke pc başında bu kadar oturmasaydın en azından bu dönem, tüh ya umarım düzelirsin, zordur bunla uğraşmak bilirim..

Büyük geçmiş olsun İnşallah ameliyata gerek kalmaz ve seni yine aramızda görürüz en kısa zamanda

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çok geçmiş olsun, eskiden zordu bu hastalığın ameliyatı. Ama ameliyat deseler bile üzülme, buda geçer inşallah...

Üstad, geçmişler olsun. Biran önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmişler olsun. en kısa sürede aramıza sağlıkla dönmen dileğimle

geçmiş olsun,mesajınızı üzülerek okudum.Acil şifalar diliyorum.dualarımız sizinle olacaktır.iyi haberlerinizi bekliyoruz..İZMİR karşıyakadan kucak dolusu sevgiler.

Geçmiş olsun Cengiz abi. Canım sıkıldı şimdi. Yapabileceğimiz brişey olursa söylemen yeter ab. Tekrar geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum. Görüşmek üzere.

Hocam geçmiş olsun korktum görünce ama geçiçi bi ayrılık dimi. Bel fıtıgındanda korkma bizim Dede ondan gitmiş, babam uzun süre fiziktedavi filan bi sürü şey denedi olmadı sonunda gitti ameliyat oldu, bi süre bastonla gezdi şimdi odun kesmeye devam ediyor, yani muhtemel yakında bende yakalanıcam. Ama çok korkacak birşey yok. Allah acil şifalar versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar