motora teyip takmak garantiyi bozar mı?

bence takma sonra arabesk felan kaza yaparsın.ben radyo taktım 1km gitmeden hayatımın ilk kazasını yaptım.adam kendin geçiyor eğer duygusalsan takma birader...

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ben de motora müzik sistemi yaptırmayı düşünüyorum. ayrıca bunu yapan bi yer biliyorum 150-300 dolar ücreti. kolonlar +tesisat. MP3 hariç

gestapo' Alıntı:
walla tak diicem ama maadem montelemicem diosn soona motoru biyere bırakıp gittiin zaman yanına mı alacan teybii yani olmaz yaa :sunny: kaskın içine filan sakla dicem oda olmıcak :cherry: bu hewes hiç bitmess sen şimdi teyp taktım neden woofer takmıoorm dersin ne biliim ses düzeni kuriim filan dersin :cherry: yani bnce hiç kalkışma tak kulaan :cherry: a bak yoluna :cherry:
montelemicem dediğim teyp koltuğun altında olucak hoparlörüde ayak bastığım yerin altındaki şase demirine çelik telle bağlıcam yani dışardan görünmücek sadece iki tweeter direksiyonun altında olucak

Süper Moderatör (BBRR)
ya bir mp3 çalar yaklaşık 70-80 ytl bir dünya parça alıyo ayrıca usb ile arada bir deiştirirsin tak boynuna kolye gibi kulaklığıda sok kulağına al sana müzik daha ne olsun :bounce:
bence takma sonra arabesk felan kaza yaparsın.ben radyo taktım 1km gitmeden hayatımın ilk kazasını yaptım.adam kendin geçiyor eğer duygusalsan takma birader...
ya çerkez kopardın beni :cherry:

okk

arkadaşlar ben de keway arn125 scoder var ben cep telefonumu taktım kendim portatif birşey yaptım 70watt kendi yaptığım anfiden sesi güçlendiriyom ama çok tehlikeli müziği deyiştirecem derken duran arabaya vuruyordum:) size resimlerini eklerim bir ara

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hort hort hort,tarihe bakın öyle yorumlayın lütfeeeen

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ehehe :) 4 yıl öncesinin topici, adam teyp değil 5+1 sistem kurmustur bile :)

Göz ucuyla bakınca tayyip anladım :mrgreen: Dedim noluyoruz :mrgreen:

bence bozar. garantin ne kadar kaldı motorun genel durumu ne buna göre değerlendir ve karar ver.
ben olsaydım garanti bitmeden kesinlikle oynama yapmazdım. çünkü arıza birazda şans işi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar