allahın bır sevdıgı kulu varsa burda baksın su benım motorun resımlerınede allah rızası ıcın koysun su sıteye adres sahıbınden com kymco süper 8.meraklısına 5000.tl yazıyo.tesısat gorsun mıllet arkadaslar.ilgilenecek arkadasa mınnettar kalırım.05387238968.
ben eskı bır uye olmadıgımdan resımlerı atamadım hepınızı sevıyorum
yanı aranızda yenıyım
bys
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------
[X]

r::rendeer:[/X]
allahın bır sevdıgı kulu varsa burda baksın su benım motorun resımlerınede allah rızası ıcın koysun su sıteye adres sahıbınden com kymco süper 8.meraklısına 5000.tl yazıyo.tesısat gorsun mıllet arkadaslar.ilgilenecek arkadasa mınnettar kalırım.05387238968.
ben eskı bır uye olmadıgımdan resımlerı atamadım hepınızı sevıyorum
yanı aranızda yenıyım
bys
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------
bazı arkadaslar.motora ses sıstemı olmaz demıs aksıne ses sıstemı ıyı bır kalıtedeyse senı herkez farkadar trafıkte bazı angut söförlerde senı.farkeder.anladın sen onu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------
arakadaslar.ses.sıstemı denınce bazı arkadaslar.motorun orasını.burasını.kesıp.berbad.edıyolar.bakın bu calısma benım eserım.resımler.sahıbınden com kymco süper8.meraklısına 5000,yazıyo.resımlerıde.buraya koyamadım uyuz oldum ya by mekanım capa ıst ecza koop capa beklerım cay ıcmeye.ısmım kenan.tunıng kenan