Motora Performans Hava Filtresi?

ARKADAŞLAR BENDE AS 150T VAR VE PERFORMANS HAVA FİLTRESİ TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE TAKILABİLİRMİ???? TAKILIRSA HANGİ MODELDEN ALMALIYIM_?? :rendeer:

LÜtfenn Yardim

Son düzenleme:
arkadaşım varmıki moto için öyle hava filtresi:)
universal.jpg

3g-injen-filterandadapteronly2.jpg

birde şöyle varmıs
popup_image.php

# Ölçü: 246x171x30 mm
# Ağırlık: 400 gr
# Miktar: Adet
# Renk: Kırmızı
# Menşei: İngiltere
# Garanti: 120 Ay

# Dünyanın en iyi markalarından, standart filtreye göre daha performanslı daha uzun ömürlü.

# Standart hava filtresi yerine kullanılan 10 yıl veya 1.600.000 km garantili performans filtresi. Araç performansını %4'e kadar arttırır, 120 beygirlik bir araç 124.8 beygir civarında güç üretir. Toz tutuşunu iyileştirerek motor ömrünü uzatır. 4 katmanlı pamuk bezlerden oluşmuştur. 1. katman hava türbülansını düzenlerken diğer katmanlar farklı büyüklükteki toz taneciklerini tutar. Toz tutma %98'e kadar, SAE (Society of Automobile Engineers-Otomobil Mühendisleri Kuruluşu) tarafından J726 toz testi ile onaylanmış ve 0 ile 5 mikron büyüklüğündeki tozların %39'a kadar büyüklükte olanlarını tutmaktadır. Özellikle 150 beygir üstü araçlarda performans için kullanılması tavsiye edilir. Debimetre, oksijen sensörü gibi hava alma sistemine bağlı regülatör kullanan araçlarda performans uygulamalarında direk filtreye göre daha uzun süreli sonuçlar verir. Ürün metni, Otopol tarafından derlenmiştir.

# Tavsiye:
# 48000 km sonra 29 ml yağ ile temizlenmelidir.
# Tozlu ortamlarda daha kısa sürede temizlenmesi tavsiye edilir.

# Teknik Özellikler:
# Motor Tipleri:
# 2.0 Litre L4 F/I

# Uygulama:
# Aracınızın filtre kutusunun kelepçelerini çözün.
# Filtre kutusu, motor içinde plastik bir kasadır ve genellikle yan kısmında mandallar veya vidalar bulunmaktadır.
# Eski filtreyi çıkararak yeni filtreyi takın.
# Daha sonra mandalları veya vidaları sıkın.

# Dikkat:
# Siparişinizi vermeden önce aracınızın hava filtresini çıkararak ürün ölçüleri ile mutlaka kıyaslayın.
# Kesinlikle takyikli hava tutmayın, gözeneklere zarar verebilir.

Karbüratörüne giden hortumun hava filtresi tarafındaki ağzın çapını ölç, daha sonra ona uyabilecek bir performans hava filtresi al, markası küçük motorlar için sanırım o kadar önemli olmasa gerek. Birde ustaya hava-yakıt oranını tekrar ayarlatman gerekebilir sanırım. Ben bakımdan sonra filtre işini yapacağım için kesin olarak birşey söyleyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar