Ertuğrul_Öz Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 9 Ocak 2006 Mesajlar 2,003 18 Nis 2006 #22 Birde bunların düz yolda sağa sola yatıp zigzag çizenleri var. Olmayan kukalar arası manevra yapar gibi:farao:
Birde bunların düz yolda sağa sola yatıp zigzag çizenleri var. Olmayan kukalar arası manevra yapar gibi:farao:
serkankiyak Katılım 8 Mar 2006 Mesajlar 457 18 Nis 2006 #23 Yılmaz erdoğanın bir şiirinde geçen bir dize var. ''hani ben yelkovan, akrebi seven ama yüreği takvim yokuşlarında.''' Adamın hayalinde ya r1 ya zx12r yada hayabusa var abi.. nasıl sığsın o kadarcık motora..
Yılmaz erdoğanın bir şiirinde geçen bir dize var. ''hani ben yelkovan, akrebi seven ama yüreği takvim yokuşlarında.''' Adamın hayalinde ya r1 ya zx12r yada hayabusa var abi.. nasıl sığsın o kadarcık motora..
musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 18 Nis 2006 Konu Yazar #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. tata dediğini gördüm berbat bağrıyor o egzoztla o motor aptalca bişi:silent: