- Konu Yazar
Merhabalar sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim uzun yıllardır motora inanılmaz büyük bir tutkum var ama son yıllarda iyice arttı bu sevgi aşka dönüştü. fakat parasal durumlardan dolayı bir türlü alamadım bir tane. kafaya koydum para biriktirip alacam 1 yıl içinde fakat çğrenci hayatı malum hem gezip hem para biriktireceğimden 5 bin liraya motor almak istiyorum klasik sorulara geldim çok duyduğunuz sorulara 5 bin liraya ikinci el falan ne alınır nasıl alınır neyine bakılır bir de ekipmana da hatrı sayılır bir miktar ayırmak istiyorum ama bu miktar ne kadar olmalıdır. hayalimi gerçekleştirmek adına her şeyi yaparım. şu an özel ders veriyorum yazın da bir yerde çalışıcam garsonluk veya satış danışmanlığı. aklıma gelmişken ankara içinde part time çalışabileceğim bir iş varsa seve seve çalışırım.
edit: yazmayı unutmuşum, artık yanımdan motosiklet geçince bile gözlerim dolmaya başladı tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum.
edit: yazmayı unutmuşum, artık yanımdan motosiklet geçince bile gözlerim dolmaya başladı tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum.
Son düzenleme: