Motora LCD TV takılır mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar hadi teyp işini anladım i-pod alırız OK ama TV izlemek istiyorsak ne yapacağız onu anlamadım Lcd Tv takılır en iyi fikir ama nereye ? ? ? :pl: ___KILIÇ___ :pl:

sen tak çanak antenini ben hediye edicem.:queen: :queen: :queen: :queen:
bide laptop koy da yolda mt ye form açarsın:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Arkadasım çokmu aradın bu konu başLıgını yoksa tuvaLette can sıkıntısından mı akLına geLdi :)

lcd tv

Portatif bir LCD TV demonte olabilir kamp yaptığın yerlerde seyretmek maksadı ile tabii..piyasada bu cins tv ler var fiatlarıda 250 ytl den başlıyor ;Bu tv lerde çektiğin resimlere bakabilir camera takıp çadırdan dışarıyı kesebilirsin mesela:)
Ne diim herkesin bi merakı olabilir allah akıl versin demek lazımm
:queen:

Aslında akıllıca bi fikir ya ayrı bir havası olur tabii ki de

:bounce: ::gleam:: ___ İskenderunlu _ KILIÇ ___ ::gleam:: :bounce:

abi benim anlamadığım güvenli sürüş teknklerinde her noktaya en fazla bi saniye bakın diyor tv'ye demi birer saniye bakacak bu konuyu açan arkadaş

Yok yaa sapık şeylere bakmaayız sonra gümbürtüye gideriz

:bounce: ::gleam:: ___ KILIÇ ___ ::gleam:: :bounce:

Ama güzel bii sahne varsa mesela 60 saniye deki arabalı adamla kadının araba oldukları sahne olursa başka :wiinkk:

Ama güzel bii sahne varsa mesela 60 saniye deki arabalı adamla kadının (Angelina Jolıe) araba oldukları sahne olursa başka :wiinkk:

Son düzenleme:
Arkadaşlar hadi teyp işini anladım i-pod alırız OK ama TV izlemek istiyorsak ne yapacağız onu anlamadım Lcd Tv takılır en iyi fikir ama nereye ? ? ? :pl: ___KILIÇ___ :pl:

Arkadaşlar hadi teyp işini anladım, ayna kontrolünü daha sık yaparak ses sorununu bir nebze aşarız, ama ölmek için LCD TV mi takalım, gözümüzü kapatıp mı kullanalım, yoksa kamyonun altına girip doğrudan ölmeyi mi seçelim.

Sorunun doğrusu bu olacak galiba, yanılıyor muyum KILIÇ?

Hiç motora takılırmı ya :queen: Motorda giderken değil ekrana km göstergesine bakmanız bile hata :pr:

Ama portatif bir dvd oynatıcı alınıp bagaja konur , piknik falan için...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
benim asıl anlamadığım bu gereksiz muhabbetin aylardır ön sayfalara çıkıp 170 küsür mesaj sayısına ulaşması???
:silent:

Arkadaşlar hadi teyp işini anladım, ayna kontrolünü daha sık yaparak ses sorununu bir nebze aşarız, ama ölmek için LCD TV mi takalım, gözümüzü kapatıp mı kullanalım, yoksa kamyonun altına girip doğrudan ölmeyi mi seçelim.

Sorunun doğrusu bu olacak galiba, yanılıyor muyum KILIÇ?

Seçim senin

ehehhehehe sahiden yapmışlar yav:mrgreen:
ama ben hala plazma takanı bekliyorum:p

Sen Lcd Yi Izle.yola Yapişinca Asfalttan Siyirirlarken Biz De Seni Izleriz Artik Ne Güzel.tövbe Tövbe.hiç Mi Motosiklete Sayginiz Yok

Oldu. ArkadaŞlar Yenİ Bİ Konu AÇiyorum Ben De.motosİklete İnternet BaĞlİcam Yardim Eder Mİsİnİz?.al Bakalim

Zuhuhuuuuahahau
Asdasdasd

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
E insan hevesli olunca aklına böyle fikirler geliyor :) eheh Sıra içi bir olay :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar