Motora ilk bindiğinizde sizi en çok zorlayan neydi?

Beni bitek boşu bulmak zorlamıştı :)
Ne yapsam ne etsem de bulamıyodum :)
Bakalım sizlerin neler.Şöyle bi eskilere gidin ve söyleyin :)

ilk kullandığım bir yamaha cryptondu.11 yaşındaydım en çok dönüşler zor geliyodu motor çok ağır(98kg) gelmişti düşücek sanıyodum sonradan alıştım tabi

genelde zorlanmaya pek fısat bulamazdım. yere yapışı verirdim.arkadaşların gençlikleri beni yerden kaldırmakla geçmştir.

Vay vay simdilik donusler zor gibi gözüküyo :cherry:
Bende biraz geniş açıyla alırdım zaten ama baya geniş :queen:

ya ben 3 sene oldu motora bınenı bı tane scooterım var emektar hala ona bnmekteyım ama cok zorlandıgımı hatırlamıorum tabıkı donuslerım sımıdıye oranla aynı deıl sadece o zaman bıraz genısten alıodum:mrgreen:

benim ilk motorum ybr 125 halada devam ediyorum ilk zamanlardönüşlerde tır döndürür gibi dönüyodum şimdi daha farkli tabi:)

Valla ben zupper vites değiştiriyodum babam bile şaşırıyodu
ama ne hikmetse boşa alamıyodum :farao:
Bi ileri bi geri genede bulamıyodum,istemedigim zamanda motor bosa geciyodu
Yokus çıkarken bosta inerken viteste oluyodu :queen:

abi zaten vitesler sırayla gider yani birincisi boş işte boşa gelene kadar küçültürsen sorun yok kesin bulurdun yani boşu zaten genelde göstergede ışık yanar boşta benim bildiğim

Yok mz lerde 1 le 2 arasında en yakını bende ya 1 e ya 2 ye atıyodum ozamanlar :queen:

saymakla bitmez desem.ama en zoru neydi derseniz ağırlık nedeni ile hafif hızlar ve park en zor kısmıydı.

amcamın hafif yana cekilmesi sonucu kendimi rüzgarın cocuu gibi hissetmem biraz zorluyodu :)

ani durumlarda arka freni kullanmakta çok zorlanmıştım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
debriyaj gaz koordinasyonu kasmıştı beni. oturup ağliycaktım walla :D

ben ilk kullandıgımda mobilete biniyodum 16 gibi bi yaşlardaydım çalıştırması ölümdü cunku iterek calıştımak lazımdı

simdiki ilk vitesli motorumda da on fren fobisi oluştu sıkmaya korkuyorum :) bide cok sert zaten ayarlatmam lazım.

motora ilk bindiğimde 13 yaşındaydım pejo 103 motor iteklıyerek çalıstırmak zorundaydım çalıstırması çok zor geliyodu ç0çuktum o zaman motoru iteklemeye gücüm yetmıdu çok zorlanıodum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar