motora fiber kaplama

herkese selam motorumu satmaktan vazgectim çünkü istediğim modelleri askerlik dolayısıyla alamıyacagım ve sick_Boy arkadasımla birlikte zat 150 yi bnm evin altına indircez ve motorun renginden başlayarak herşeyi değiştircez 1500 ytl ye satıcagıma kendime kupon motor yaparım dedim ve bununla ilgili fiber kaplama olayını nerede yaptırabilirim diye araştırmaya başladım ve büyüklerimede danışıyım dedim acaba bu fiber kaplama olayını nasıl yaptırırım bi tanıdıgınız varmı bu işle alakalı olarak bi yol gösteren cıkarsa inşallah nisan ve mayısa dogru canavar gibi bi motoru sizlerin sergisine sunacagım:rendeer:

Gökhan paşam..Fiber kaplama olayını daha önce duymuş fakat ilgilenmemiştim..:pr:.
Şimdi bir kardeşimize (gokhan150zat) gerekli ise.:cat:.Tamda kışın nasıl zaman harcayayım diye düşünürken imdadıma yetiştin..Detaylı bir araştırma yapar seni bilgilendirmeye çalışırım..Bana müsaade.....:p

abi araştırıyorum fakat daha bi çözüm bulamadım tek aklıma gelen yenibosna civarındaki oto müzik sistemcileri fiberden component kolonlar için yapıyolar fakat sadece 1 motor için işini bırakıp yaparmı diyede düşünüorum yada yapsada 1 tane yapacagı için bizide yağlı müşteri zannedip çok para cekicektir aksaray tarafındada oto tuning ciler var arabalara tampon falan yapıyolar fiberden onlarada danışıcam...ince sac tan yaptırıyım dicem amcam oto press kaporta cı ama bu seferde motor agırlaşacak sennin bi fikrin var mı abi?

fiber kaplamayı topkapı teknik oto sanayide yaptırabilirsin oradaki ustalarda iyidir ama dikkat et bu olay biraz pahalıya cıkıyor fibercilerin çogu fazla uyanık gibi kolay gelsin .

teş.ederim bilgi için.. ben topkapıya 2 km uzaklıktayım silivrikapıda oturuyorum yalnız teknik oto topkapının neresinde merkez efendinin oradan mı bahsediosun yoksa kale içindemi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar