Motora el fatiha

Motosikleti
RKS TNT 202
abiler gittim servise. başka servis bu. sadece arıza tespiti 5k diyor adam. motoru açıcak falan tabi hadi onu anladık da bu iş şimdi tam bomba. motorun ederi ne zaten bana 20ye yakın masraf çıkarırsa ben bunu daha ne yapayım. tamir ettirsem yazık paraya, ederi ne zaten. ettirmesem motorsuz kalıcam. sizce ne yapayım, şu an nikolaus ottodan bile nefret ediyorum :)) buz gibi oldum motorlara karşı. bu benim elim ayağımdı satıp xpulse ya da bi scooter alırım yürürüm giderim yoluma diyodum. siz söyleyin ne yapayım. adam fiyat da veremiyo doğal olarak nerde ne var görmeden bi şey diyemem diyor. bilemedim siz söyleyin

Motosikleti
𝙮𝙖𝙢𝙖𝙝𝙖 𝙧𝙖𝙮𝙯𝙧
Geçmiş olsun

benim aklıma acaba yağı fazla koyup (minibüs tamircisiyim) keçe conta vs patlattığımı bu durum minibüslerde oluyordu
2. yağ pompasında kontrol lazım ben kontrol ederdim ettiririm açtıracak olsam
3.bir wd40 yada pas sökücü alıp motorun etrafını temizlemek ve temiz bir ışık ile gözlemleyin sabah
motoru kullanmadan önce yapmanızı tavsiye etmem motor ısınınca buhar çıkaracaktır boşa askiyona gerek yok
akşam boş vakit daha uydun olur

Motosikleti
Ns200 15"
abiler gittim servise. başka servis bu. sadece arıza tespiti 5k diyor adam. motoru açıcak falan tabi hadi onu anladık da bu iş şimdi tam bomba. motorun ederi ne zaten bana 20ye yakın masraf çıkarırsa ben bunu daha ne yapayım. tamir ettirsem yazık paraya, ederi ne zaten. ettirmesem motorsuz kalıcam. sizce ne yapayım, şu an nikolaus ottodan bile nefret ediyorum :)) buz gibi oldum motorlara karşı. bu benim elim ayağımdı satıp xpulse ya da bi scooter alırım yürürüm giderim yoluma diyodum. siz söyleyin ne yapayım. adam fiyat da veremiyo doğal olarak nerde ne var görmeden bi şey diyemem diyor. bilemedim siz söyleyin
Eğer uyumlu Honda parçası varsa onlarla revize edip orijinal yağ kullanırsanız uzun süre size hizmet eder.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elinden geliyorsa kendin yap..
Zaten şu anda yapacak durumum yok diyorsun..
Hem öğrenmiş olursun , hem de kendin daha güvenli yapmış olursun..
Takıldığın yerde götür ustaya ver 3 5 bişeyler..
Yoksa sana en az 15 patlar..

Motosikleti
RKS TNT 202
Eğer uyumlu Honda parçası varsa onlarla revize edip orijinal yağ kullanırsanız uzun süre size hizmet eder.
hocam parcalarin uyumlu olup olmadiginin saglamasini nasil yapicam. Ayriyeten nelerin zarar gordugunu bilmiyorum, anlayamam da bakarak hangi parcayi degistirecegimi nasil anlayacagim

bursada usta tavsiyesi istemiştiniz, dm den attım, görmediniz mi

Motosikleti
Ns200 15"
hocam parcalarin uyumlu olup olmadiginin saglamasini nasil yapicam. Ayriyeten nelerin zarar gordugunu bilmiyorum, anlayamam da bakarak hangi parcayi degistirecegimi nasil anlayacagim
Parçalar sökülünce anca anlayabilirsiniz.

Üst kapakta egzantrik mili var o çizilmişse ve oval kısmı gitmişse o mil ömrü tamamlanmış (armut gibi olmalı elma gibi olmaya başlamışsa o mil çöp). Aynı zamanda milde derin karıncalanma varsa değişmeli.

Silindirde ise silindir duvarında çizikler varsa değişmeli, çok derin değilse idare eder kullanabilirsiniz.

Krank kısmına geldiğinizde koldan darbe vurduğunuzda lokurtu geliyorsa bitmiştir (yataklı krank olmadığı için böyle).

Ses üstten geliyorsa üst kapağı incelemek en sağlıklısı olacaktır.

F54

fazla bızıklamadan bir ustaya baktır ne gerekiyorsa yaptır 20k çok para değil blok komple parçalanırsa sen o zaman masrafı gör fazla gezme masraf daha da büyür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar