- Motosikleti
- Ns200 15"
Üstünede yüksek devir kullanınca kaçınılmaz bir son.Büyük ihtimalle sahte yağ kurbanı, onunla birde 5000 yapınca.
Üstünede yüksek devir kullanınca kaçınılmaz bir son.Büyük ihtimalle sahte yağ kurbanı, onunla birde 5000 yapınca.
Eğer uyumlu Honda parçası varsa onlarla revize edip orijinal yağ kullanırsanız uzun süre size hizmet eder.abiler gittim servise. başka servis bu. sadece arıza tespiti 5k diyor adam. motoru açıcak falan tabi hadi onu anladık da bu iş şimdi tam bomba. motorun ederi ne zaten bana 20ye yakın masraf çıkarırsa ben bunu daha ne yapayım. tamir ettirsem yazık paraya, ederi ne zaten. ettirmesem motorsuz kalıcam. sizce ne yapayım, şu an nikolaus ottodan bile nefret ediyorum) buz gibi oldum motorlara karşı. bu benim elim ayağımdı satıp xpulse ya da bi scooter alırım yürürüm giderim yoluma diyodum. siz söyleyin ne yapayım. adam fiyat da veremiyo doğal olarak nerde ne var görmeden bi şey diyemem diyor. bilemedim siz söyleyin
Elinden geliyorsa kendin yap..abiler gittim servise. başka servis bu. sadece arıza tespiti 5k diyor adam. motoru açıcak falan tabi hadi onu anladık da bu iş şimdi tam bomba. motorun ederi ne zaten bana 20ye yakın masraf çıkarırsa ben bunu daha ne yapayım. tamir ettirsem yazık paraya, ederi ne zaten. ettirmesem motorsuz kalıcam. sizce ne yapayım, şu an nikolaus ottodan bile nefret ediyorum) buz gibi oldum motorlara karşı. bu benim elim ayağımdı satıp xpulse ya da bi scooter alırım yürürüm giderim yoluma diyodum. siz söyleyin ne yapayım. adam fiyat da veremiyo doğal olarak nerde ne var görmeden bi şey diyemem diyor. bilemedim siz söyleyin
hocam parcalarin uyumlu olup olmadiginin saglamasini nasil yapicam. Ayriyeten nelerin zarar gordugunu bilmiyorum, anlayamam da bakarak hangi parcayi degistirecegimi nasil anlayacagimEğer uyumlu Honda parçası varsa onlarla revize edip orijinal yağ kullanırsanız uzun süre size hizmet eder.
gordum de hocam tekirdaga gecmek durumunda kaldim motor bursada degil maalesef mecbur burada halledicezbursada usta tavsiyesi istemiştiniz, dm den attım, görmediniz mi
Parçalar sökülünce anca anlayabilirsiniz.hocam parcalarin uyumlu olup olmadiginin saglamasini nasil yapicam. Ayriyeten nelerin zarar gordugunu bilmiyorum, anlayamam da bakarak hangi parcayi degistirecegimi nasil anlayacagim