motora cruiser-chopperla başlanır mı?

650 cc dragstarla başladım ilk yaklaşık 30 km sürdüm düşmeden. :)

İkinci gün devirdim motoru .:)

Ama ne demişler düşmemiş motorcy yoktur henüz düşmemiş motorcu vardır :)

Genel olarak gazı verince zaten dengeyi sağlamak çok kolay
Eğitim Almadım kafayı gözü yarana kadar devam

Bence butcen az ise ya Regal raptor ile basla yada keeway superligt ben olsam keeway ile basladim regaller sanki harleye moped motoru takmışlar gibi duruyor pek güvende verdiğini soyleyemiycem ben sevmedim ama keeway superlight hem ağırbaşlı hem daha yakışıklı duruyor o mat siyah rengiyle bile nekadar çinli olsada insanın ilgisini çekiyor bence bir araştır eminim seveceksin üstelik sağlam bir makine baktığın sürece sıkıntı çıkarmaz birde youtube ta owlcrusier diye bir motovlogger dostumuz var superlight ile vlog çekiyor şimdide harley aldı ki hala superlightini seviyor bir bak derim birde hertürlü custom yapılır yakışıklı bir alet tavsiye ederim 👍

Ama butcem var sıkıntı yok diyorsan

Temiz bir tane virago 250 yada virago 535 te olabilir çünkü saftlı ani kalkışları olmayan bir motor bence baslanır yada dragstar 250 olabilir onun dışında birtane gn125 yada gn250 alıp çok kolay bir şekilde bobber yada caferacer yapıp hipster hipster gezersin 👊 :D

Bence her ne olursa olsun seni yıpratmayacak, en ufak şekilde ürkütmeyecek bir model seçmeni öneririm.
Zira ilk motorun sana istediğin cevabı vermezse, seni bıktıracak şekilde arıza verirse, kullanım sırasında sıkıntı çıkarırsa motordan soğuman söz konusu olur.
Bence 4.000 bütçeyle 2. el v-twin motorlar yerine 0 km bir superlight almak daha mantıklı.
Sonuçta bu motorlar çin ve bu motorlar için 5-10 sene çok farkediyor.
Bende motoran mt150 ile başlamıştım, 0 km almıştım.
İlk motor 0 olmalı diye düşünüyorum.

Ben 98 Yılında o şekilde başlamıştım. hiçte bir sıkıntısını yaşamadım. 650 CC bir dragstarla başlamıştım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-yamaha-dragstar-650-classic-26700-km-acil-234362497/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar