ben taktım valla süper oluyo hani en sagdan gidip de adam seni sıkıştıryo ya ben çakarları bi açıyom zaten hiç kapamıyom,adam beni görünce polis sanıyo hemen direksiyonu sola çeviriyo,hatta bi seferinde mecidiyeköye gidiyorum önümdeki sivil araçmış (geçtikten sonra tepe lambasını gördüm)adam beni görünce hemen sola çekti,bende geçtim ama tam gaz gittim.(cezası var ben yakalanmadım 101 ytl cezası ve sökülüyo lambalar):queen: :salut:
ben bi farlara beyaz taktım yani kafasına çapka takmadım beyaz yanıyo, bide sinyalleri direk karşıya bakıcak şekilde deldim ve onlarıda cam boyası ile birini mavi birini kırmızıya boyadım,ikisinide ayrı ayrı kutusu var onları da ön torpidoya kapagın ön tarafına monte ettim,ilk önce 20 ytl lik almıştım 3 üç yani, sadece akşamları üç saat yaktım dördüncü gün kutusu yandı bende büyügünden 40 ytl olanadan aldım bende şimdi iki tane var istanbulda aksarayda var fanlı olan derseniz veririler her dükkanda yok ama ufagından almayın iki gün çalışıyo sonra yanıyo.bende sol elin altına iki tane adaptörlerin üzerinde olan küçük dügmeden taktım polisin tepe lambalarını göründe kapaıyorum geçince açıyorum,:cat:
daha çok bilgi isterseniz ben burdayım.