Motor'a başlicam ama

Abilerim,Ablalarım,Kardeşlerim öncelikle merhaba ben tekin.

Vitesli motor hiç kullanmadım fakat scooter yani diğer bir adıyla "sucu motoru" kullandım.

Bütçe olarak herşey dahil ( motor ve ekipmanlar ) 10.000 tl bütçem var .

Bana önerebileceğiniz motorlar nelerdir. Bana kalsa Calibre 250cc ile başlamak isterim ama sizlerin deneyimleriniz, bilginiz daha fazla olduğundan sizlere güvenmek daha anlamlı geliyor bana ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim :mrgreen::queen::queen:

6000 tl herşey dahi pcx gerisi ekipman vs güzel tercih olur senin için...ekipmanda orta seviye olsun ne çok pahallı nede dandik:cat:

1-150 cc lik bir başlangıç motoru istiyorsan ve skutere binmek istemiyorsan,vitesli olsun kaliteli ve şekil olsun diyorsan TVS Apache Rtr 150,biraz daha teknoloji olsun yarış motoru havasında olsun diyorsan cbr 125,benim boyum uzun param da var,alacaksam hızlı kaçmayan ve şekli uzay mekiği gibi olan bir motor isterim diyorsan Yzf 125
2-150-125 cc motordan çabuk sıkılabilirim 250 cc olsun diyorsan yarış motoru tarzında bütçene de uygun olan cbr 250,ben gezi motoru tarzı isterim cruiser olsun diyorsan S&T Kanuni 250.

Ben motor alacak olsam sana klasman klasman seçeneklerimi söyledim,naked veya sukutere girmedim çünkü tarzım değil.Benim 10.000 tl bütçem olsaydı yüksek ihtimal S&T Gv 250 veya Cbr 250 alırdım.

10.000 TL varsa sende, bırak bumotoyu şumotoyu kardeşim. :) Benden sana tavsiye; git, ikinci el güzel,temiz,hırpalanmamış az kullanılmış bir tane YBR125 al.Önce biraz öğren, sağa sola yatmayı, trafik kurallarını, motoru tartmayı, tutmayı. Şimdi almış olacağın karenajlı 250cc bi alet hem ağır hemde olası düşmeler, yan yatmalar halınde hasar görecek parçalar bakımından tuzlu olacaktır.Tabiki de oncelıklı olan senın canının güvenliği.hem ybr125'i 3700-4000 tl arasında 2011-12 model bulabılırsın hemde ekıpmanlarna iyi bir butce ayırmıs olursun.Ayrıca cebınde de 2 3bin tl para kalacagından suphem yok.Böylesi senın can guvenlıgın ve bizim de mutluluğumuz için en iyisi olacaktır. :) sevgilerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar