Bu 2 zamanlı 4 zamanlı denilirken kast edilen şey tam olarak nedir? Motorun hangi üzeelliğidir?
Senin ehliyetin var mı?
Var desem topa tutacan demi bu forumdaki insanlar birbirine laf atmayı laf sokmayı ne kadar seviyor arkadaş çok merak ettiysen yok zaten ehliyeti olan kişi bu soruyu sormaması gerekir dimi sana göre?
Evet sormaması lazım. Çünkü bu en temel motor bilgilerinden birisi. Ehliyet sınavlarında hep çıkar.
Hadi herşeyi geçtim. google'a 2 zamanlı 4 zamanlı yazsan milyon tane bilgi çıkacak. Bu kadar okumaktan aciz bir toplumuz.
Aferin
https://www.google.com/search?q=2+zamanl%C4%B1+4+zamanl%C4%B1&oq=2+zamanl%C4%B1+4+za&aqs=chrome.3.69i57j69i60l2j0l3.5456j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Neden öyle diyosunki ben internetten kuru bilgi almak istemioyurm belki, belki burdan birçok kişinin bilgi edinmesinede katkı olacak belki ben sohbet ve muhabbet içinde bu soruyu sorup bilne kişilerle muhabbet istiyorum her şeyi internetten kuru bilgi şeklinde araştıracaksak bu sohbet forumununda ne işimiz var?
Burası chat sitesi mi?
Forum burası. Sohbet mekanı değil. Evet bilmeye bilirsin. Bunda kimsenin bişey deidği yok. Amacımız buraya bilmediğimi zkonularda yardım almak. Ama 2 zamanlı ile 4 zamanlı arasındaki farkı google a yazıp 2 sn ye de öğrenebilecek iken forumu kirletmen hoş değil. Zaten gereksiz bi ton mesaj/konu/troll var...
Bu 2 zamanlı 4 zamanlı denilirken kast edilen şey tam olarak nedir? Motorun hangi üzeelliğidir?
2 zamanlı motoru günde 2 kere 4 zamanlı motoru günde 4 kere sürebiliyorsun bunun için konu açmaya değermi
2-zamanlı, 4-zamanlı nedir? Bu bilginin kurusu, yaşı mı olur?Neden öyle diyosunki ben internetten kuru bilgi almak istemiyorum belki, belki burdan birçok kişinin bilgi edinmesinede katkı olacak belki ben sohbet ve muhabbet içinde bu soruyu sorup bilen kişilerle muhabbet etmek istiyorum her şeyi internetten kuru bilgi şeklinde araştıracaksak bu sohbet forumununda ne işimiz var?