Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

Motosikleti
Yamaha R25 2024
Bu arada bahsettiğiniz hızları stok R25 de görebiliyor gösterge 196 gps 175
Haklısın hocam. Fakat ben iki adet R25'e sahip oldum. Birisi 2023 model, şuan sahip olduğum 2024 model. 23de stok egzoz vardı, 24de full sistem var. Stok halini de uzun süre deneyimlemiş birisi olarak şuan sahip olduğum R25 kesinlikle daha hızlı ve daha seri gidiyor, bahsedilen hızlara daha çabuk çıkıyor. Bu farkın GPS'de top speed verilerine etkisi olur mu bilemem ama olabilir diye düşünüyorum.

allah akıl fikir versin.

sen cf moto al. senin ilacın o.
Sağolasın hocam. Alıntı verdiğin cümlede de belirttiğim gibi apaçi değilim, bu tür şaklabanlıklara şehir içi trafikte girişmiyorum. Otobanda şov yapacaksam sadece otobanda yapıyorum. Bunun da ilgilendiğim motorların kulvarında normal olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak türü gereği bu motorlar yaratılırken 'gidebildiği kadar hızlı gitsin, manyak hızlara ulaşsın, acayip uçsun kaçsın' misyonuyla yaratılıyorlar. Racing supersport motor alan adam da sakin sakin sağdan gideyim manzaranın keyfini çıkarayım düşüncesiyle almıyordur.

Keşke ülkemizde daha çok yarış pistleri olsa da otobanda basmak yerine kurtlarımızı pistte döksek, ama maalesef devletimiz bu konularla pek ilgilenmiyor. İlgileniyor olsalardı belki seneye MotoGP'nin bir durağı da Türkiye olabilirdi.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Şimdilik R7 alacak bütçem oluşana dek R25'den devam etmeye karar verdim. Her ne kadar CFMOTO 450SR beklentilerimi karşılayabilecek bir motor olsa da yakın çevrem ve kız arkadaşımın çoğu kişi gibi bu markaya ön yargılı olmaları ve beni de vazgeçirmeleri sonucunda 450SR'dan vazgeçtim. Honda da her ne kadar sağlam ve güvenilir bir motor olsa da güç bakımından büyük bir fark yaratmayacak gibi duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar