Motor Yolda Kalirsa

bugün burgmanım yolda kaldı , ilk başta hiç problemsiz çalışıyordu bugün daha sonra rolantideyken ışıklarda dururken birden stop etti sarıyo gibi bi ses geldi ve durdu. daha sonra bir kaç kez çalıştırmayı denedim oldu fakat çalıştırırken yine o ses gelmeye başladı fakat daha sonra bir daha durdu bu sefer çalışmadı bende yolda bırakmak zorunda kaldım bir yere bağladım acaba motora ne olmuştur birde nasıl servise götürtebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

arkadaşım sorununa cevap verecek teknik bilgiye sahip değilim ama hiç olmazsa bir esnafın dükkanına filan koysaydın yada birilerine emanet etseydin.
bence sen motorun arızasından ziyade bunu düşün

bırakıcak kimse yoktu ki direk e-5 in orda birden kaldı öyle kitledim bende ışıklı bir köprü altında duruyo

bırakıcak kimse yoktu ki direk e-5 in orda birden kaldı öyle kitledim bende ışıklı bir köprü altında duruyo

bence bir kamyonet filan ayarla 3 ününe 5 ine bakma al ordan arkadaşım taktığın kilitlerin hiç bir faydası olmaz neleri söküp götürüyorlar.

valla allah yardımcın olsun ben yanında yatardım herhalde

benim evimin önündeki elektrik direğine bağladığım burgman'ımı götürdüler sabahın altısında. üstelik evin camından bakınca on metre uzakta duruyordu. resmen gözümün önünden götürdüler. neyse ki aküsü boştu da götürememişler. sitenin yokuşunu çıkarırken yorulup pes etmişler =) ama kontağı kırmak için bütün kokpiti dağıtmışlardı. umarım motorunuz bu geceyi atlatır.
maslak yücel motor'la irtibata geçerseniz size aracı taşımak için çekici konusunda da yardımcı olurlar.

motor yolda bırakılırmı ya araba mı bu(hoş arabamı bile bırakmam ya) git al kardeşim motorunu saat gecenin 3 ü 4 ü olsa gider alırdım ben olsam...

burgman yolda kaldı he bunu bi kenara yazıyorum..

yolda kalma durumunda insana bi çaresizlikle karışık cinnet hali geliyor ben de o anda sanırım senin yaptıgını yapardım ..

yarın ola hayrola demiş atalarımız yarın servise bişekilde götürürsün..

bide merak ettim piaggio ile yolda kalan var mı ?

napmıssın dostum sen ya
bırakılırmı motor öyle kımsesız calmasalar bıle motoruna gıcıklıgına zarar verırler bence hemen gıt burgman bıde dandık bısey degıl kı kac kısının hayallerını susleyen bı motor onu gec surumu olan bı motor ıkıncı elı var yanı
bu gece yatma uyuma gerekırse bı taksı ayarla al motorunu

burgman yolda kaldı he bunu bi kenara yazıyorum..

yolda kalma durumunda insana bi çaresizlikle karışık cinnet hali geliyor ben de o anda sanırım senin yaptıgını yapardım ..

yarın ola hayrola demiş atalarımız yarın servise bişekilde götürürsün..

bide merak ettim piaggio ile yolda kalan var mı ?

valla benım bırader mercedes amg 55 le yolda kalmıstı.pıaggıo da kalabılır.

arkadasım sanada gecmıs olsun sabah erkenden cek motorunu bence.

Son düzenleme:
Yolda motor bırakılırmı? Hiç mi kamyon kamyonet geçmedi yoldan? Biri elbet dururdu,verirdin 3-5 taşırdın servise.Eğer motorun yerinde kalmışsa hemen bir kamyonetle anlaş, gidip motoru al servise taşı.

motorun yolda kalması her motorcunun başına gelebilir.geçmiş olsun.

bu durumda öncelikle çevreden,kimse yoksa yoldan geçen araçlardan veya 154 trafik,155 polis imdat,156 jandarma acil birimlerinden yardım istemek ve motorun kaldığı yeri tam olarak tarif etmek ve motorun başından ayrılmamak gerekir.

onlar sana gerekli kolaylığı göstereceklerdir.bunun için vardırlar.

abicim ben motoru bahçede bırakmaya korkuyorum. sen birde e5 de köprü altında bırakmışsın. umarımb aşına birşey gelmez.

Sizden yardım istemiş, siz de takılmış plak gibi aynı şeyi tekrarlamış durmuşsunuz. Bırakmışsa bırakmış ne yapsın gecenin bi yarısı, evine kadar iteklesin mi ? Gündüz vakti servise gider, bi adamı alırsın yanına, götürürsünüz motorunu merak etme.. Geçmiş olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasıl bankamatikte işlem gören birisinin kartının kötü niyetli takılma durumunda, kredi kartı kullanan bir kişinin çalınma/kaybolma durumunda arayabileceği bir telefon numarası bulundurması gerekliyse motor kullanan birisinin de motorunun bozulacağı zaman sorunsuz, ucuza ve hemen çektirebileceği bir numarayı hazırda tutması gerekiyor. Ben İzmir'de ilk motorumu aldığımda motor rayına girene kadar 3 defa yolda kaldım. Akşam 22:30'da bile şehir içinde 10 dakika sonra minibüse yüklenmiş oluyordu. Geçenlerde Çeşme otoyolunun ortasında hem de pazar günü Çeşme'ye daha yakın olan kısmında kaldım, 50-55 dakika sonra minibüs yanımdaydı. Nasıl kazalardan ders çıkarıyorsak herkesin de böyle bir numarayı hazırda tutması gerek.

Sorunsuz bir şekilde halletmene sevindim dogrusu , benimde en cok korktugum durumlardan biri bu aslında

hadi geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar