Motor yıkanacak / temizlenecek Petrol Ofisleri

Msk

Arkadaşlar Merhabalar,
İstanbul'da ikamet etmekteyim ve motor temizlemek meselesi bir takındı haline geldi bende. Vaziyet şöyle ki yıkama hizmeti veren petrol ofisi bulamadım Kağıthane civarlarında. Oto yıkamalar 30 tl ücret tahsil ediyorlar. Memlekette Shell'e gider 1 Tl jeton paramızı atar araçlarımızı temizlerdik :) Şişli-Çağlayan-Kağıthane civarlarında bilgisi olan arkadaşlar veya buralara en yakın istasyonları bilen arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ederim. Teşekkürler.

Kardeşim petrol ofisi kağıthanede var fakat daha çok sütlüce tarafında kalıyor.
Yıkama hizmeti veren petrol ofisi sana en yakın nokta olarak tek bir yerde var oda çağlayan deresini bilirsin çağlayan dereden Axix avm'ye doğru giderken solda kalıyor buradaki petrol ofisinde yıkama mevcut benzin alman şart değil motosiklet 3 TL araba 5 TL

Msk

Kardeşim petrol ofisi kağıthanede var fakat daha çok sütlüce tarafında kalıyor.
Yıkama hizmeti veren petrol ofisi sana en yakın nokta olarak tek bir yerde var oda çağlayan deresini bilirsin çağlayan dereden Axix avm'ye doğru giderken solda kalıyor buradaki petrol ofisinde yıkama mevcut benzin alman şart değil motosiklet 3 TL araba 5 TL

Çok teşekkür ederim kardeşim. Keyifli, kazasız, belasız, cezasız sürüşler diliyorum.

Çok yerinde bir konu. Aynı bölgede yaşıyorum, motoru yıkayacak yer yok.

İstanbul Beylikdüzünde tavsiye edeceğiniz yer var ise bende yer tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.

Çaglayandan kasımpaşaya inen e5 inerken sol tarafta opet var 2 lira su 2 lira köpük.karşısında po var oda aynı

Çok teşekkür ederim kardeşim. Keyifli, kazasız, belasız, cezasız sürüşler diliyorum.

Rica ederim kardeşim bende aynı yıkıyorum motosikleti yazın her hafta sonu genelde cumartesi günleri saat 13.00'da başlarım saat 14.00 -14.30'a kadar iğne deliği kadar yer bırakmayana dek temizlerim :)
Kışınsa her hafta değil ama gene iki haftada bir aynı gün ve saatlerde temizliği yaparım. kurulama , silme vs işler için müsait alanda var.
Bunları söylememin sebebi eğer denk gelirsek birlikte bir yandan muhabbet diğer diğer yandan temizlik yaparız birlikte belki diye yazdım :)
Çağlayan deredeki petrol ofisinden bahsediyorum. Tam karşısındada bim var bayağı büyükte bir mağaza ordada temizlik parlatma sünger vs herşey var çay ocağıda var çayda söyleyebilirsin :queen: ben artık gide gele bayağı ortam kurdum orda :flower::thumleft:

Msk

Rica ederim kardeşim bende aynı yıkıyorum motosikleti yazın her hafta sonu genelde cumartesi günleri saat 13.00'da başlarım saat 14.00 -14.30'a kadar iğne deliği kadar yer bırakmayana dek temizlerim :)
Kışınsa her hafta değil ama gene iki haftada bir aynı gün ve saatlerde temizliği yaparım. kurulama , silme vs işler için müsait alanda var.
Bunları söylememin sebebi eğer denk gelirsek birlikte bir yandan muhabbet diğer diğer yandan temizlik yaparız birlikte belki diye yazdım :)
Çağlayan deredeki petrol ofisinden bahsediyorum. Tam karşısındada bim var bayağı büyükte bir mağaza ordada temizlik parlatma sünger vs herşey var çay ocağıda var çayda söyleyebilirsin :queen: ben artık gide gele bayağı ortam kurdum orda :flower::thumleft:

İnşallah kardeşim sağolasın :)

Zincir temizliği ve yağlaması yapabileceğimiz kuytu bir köşe var mı o yıkama alanında?

Zincir temizliği ve yağlaması yapabileceğimiz kuytu bir köşe var mı o yıkama alanında?

Eğer benzinlikte yıkayacaksanız yanınızda arka sehpa olmayacağı için, yıkadıktan sonra zinciri temizlemekle uğraşmadan biraz yağlayıp, eve döndüğünüzde falan arka sehpa ile temizleyip yağlamak daha zahmetsiz olur diye düşünüyorum.

Eğer benzinlikte yıkayacaksanız yanınızda arka sehpa olmayacağı için, yıkadıktan sonra zinciri temizlemekle uğraşmadan biraz yağlayıp, eve döndüğünüzde falan arka sehpa ile temizleyip yağlamak daha zahmetsiz olur diye düşünüyorum.

Orta sehpa var.

Ben o işi cumartesi öğleden sonraları evde yapıyorum. Arabayı içi dış yıkamam yarım saaat, motoru yıkamam 2 saat hatta bazen daha fazla sürüyor.
Ön hazırlık bile ayrı bir seramoni; Deterjanlar, bir kaç farklı bez, yağ sökücü,wd40,zincir yağı, sprey, balkondan sarkan hortum, ucuna tabanca, kovalar,fırçalar v.s.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar