Motor yıkama

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Valla o bile kurtarmayabiliyor üstad, bu fotodaki arkadaşın motosikleti benimki ondan beterdi.
Pazar araziden dönerken yıkadım tanzikle, ertesi gün gittim birdaha yıkadım eve döndüm ön amortisör korumalarının arası komple çamur dolu ertesi gün birdaha yıkadım. Radyatör fanından acayip bi ses geliyordu wd40 sıkmak için açtım orada bile çamur taş parçası var komple söktüm gaz yağıyla sildim wd40 ladım 😀
Bu kadar yıkamaya sticker dayanmıyor stickerlaf bile paramparça oluyor çamur çıkmıyor.

Valla o bile kurtarmayabiliyor üstad, bu fotodaki arkadaşın motosikleti benimki ondan beterdi.
Pazar araziden dönerken yıkadım tanzikle, ertesi gün gittim birdaha yıkadım eve döndüm ön amortisör korumalarının arası komple çamur dolu ertesi gün birdaha yıkadım. Radyatör fanından acayip bi ses geliyordu wd40 sıkmak için açtım orada bile çamur taş parçası var komple söktüm gaz yağıyla sildim wd40 ladım 😀
Bu kadar yıkamaya sticker dayanmıyor stickerlaf bile paramparça oluyor çamur çıkmıyor.

[url]https://r.resimlink.com/T08RB.jpeg[/url]

Kisa surede ben de bu canavardan edinebilirim. XT660 dan vazgecip WR250 nasil olacak bakalim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xt660 asfaltta daha avantajlı wr250r arazide. Yakıtta da wr250r avantajlı, Xt de kullandım bi dönem.

Peki mondial drift gibi çıplak motosikletleri oto yıkamada yıkayabilir miyiz deneyen var mı ? Bez ve sprey ile temizlemek eziyet resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar