ewet buralar felaketti dün.servıslede konustum,calıstırmadan getır dediler.söküp temizleyeceklermiş.elimi eksoza sokuyorum içinden yaprak ,ot ne varsa çıkıyor
aklinda olsun eger suyun icinden gecersen kesinlikle egzostun suyun icinde ise calistirma ..egzostan aynen iceri su girer..
yürekçe;446656' Alıntı:vereceğim çok fazla bir bilgi yok ama, motosikleti kuru bir yere al, mümkünse ön tekeri 30-40 derec yüksek bir yere çıkar ki egzozdaki su boşalsın. eğer makinan kawasaki olansa pek fazla etkilenmez diye düşünüyorum. önce motor aksamını kurula, su kaçmayacağına emin olunca bujileri çıkartıp iyice temizleyip kurula ve yerine tak. makinayı biraz kendi halinde kurumaya bırak. akü kutup başlarına da dikkat et. mümkünse oraları da kurula ve emin olunca makinayı çalıştır. 10-15 dakika çalışıp ısınıp kuruyunca doğruca servise git bence. başkasına da elletme.![]()
dostum egzostlarin calisma prensibinde itmenin yanisira iceri havada alirlar..bu yuzden iceri kendi su cekebilir..stop et motoru..hic birsey olmaz az girse bile uygun biryerde calistirdiginda kendi atar ..Ne yapayım, durayımmı? Su yükseldiğinde yolun ortasında motor çalışır durumda oluyorsun zaten. Birde çalıştırmayınca egsozun içine su girmiyomu? Egsoz suyun altında kaldıktan sonra su her türlü giriyor zaten.