Motor yan azıcık yan yattı çalışmıyor? Ybr içerir

Valla sağlam diye ybr aldık ama park alanında 10 km/h hızla sağa dönerken aracı stop ettirmem üzerine komik bir şekilde motor sağ tarafına yattı. Sadece koruma demirinde ufak bir çizik var ama motor çalışmıyor. Birazdan tekrar çalıştırmaya deneyeceğim. Acaba ne olmuş olabilir?

Motoru boğmuşsun. Ve anlaşılan 15 dk geçmeden gelip başlık açmışsın çalışmıyor diye :silent:
Bekle biraz çalışır. Çok marş basma aküyü bitirirsin.

Motor dik duruyorken biraz sağa sola salla veya düz tornavidan varsa tahliye vidasını aç biraz benzin aksın o da olmazsa motoru sola yatır kendi atsın benzini.

Siz de benim gibi acemi misiniz bilmiyorum ama ben de neden çalışmadı dediğim anlarda ya ayakliği unutmuş oluyorum ya da motor viteste kalmış oluyor bilginize

Bir de sol tarafa yatır çalışır diyeceğim ama bu sıcak hava da bu soğuk espiri pek hoş olmayacak galiba :mrgreen: şaka bi yana tahliye borunu aç ondan önce bi 10 15 dk bekle çalışır elbet gaz verme sadece :)

Azicik yan yatmasi vardir.
Yakinda tum 2. el piyasasinda.:)

Aynı zamanda memurum onu da yazacağım ilana :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Arkadaşlar acemi olduğum için telaş yapmışım, dediğiniz gibi dik pozisyonda sağ sol sallayınca motor çalıştı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Kardeşim,

YBR lerin genel hastalığıdır , yattıktan sonra geç çalışırlar.

Eğer acelen var ise elektrikli marş yerine kick start ile sertçe yüklen. Motorun çalıştığını göreceksin.

Sevgilerimle

Motor "AZCIK" yan yatmış çalışmamış arkadas bide sağlam diye almış hemde Yamaha ybr madem öyle bundan sonra ybr almayalım dandikmiş arkadaş sağlamlık testini yapmış tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar