Hepinize teşşekür ederim yağı değiştirirm olur biter.
dostum senin içine sinmedi galiba şimdi burda yazılanlara bakarak servisle problem yaşamayasın altı üstü 10 ytl lik bir mevzuu,yağını değiştir 200 km sonra kontrol et bakalım önceki yağ ile aynımı olacak
babaçi çin malı motor uzun seneler kullanmışsınız,anlaşılan toplam motor kullanma tecrübeniz kaç km.1000.km de yağ değiştiriyorlar ve çıkan yağı bir görseniz diyesiz yazmadınızmı? sizce bu nedir?
12500 km asya motorun as125 t modelini kullandım.
motorumu 1 kez bile arıza yüzünden servise götürmedim ve bunu forumda defalarca yazdım, bu konuda şanslıydım çin malı motorlar genelde şansa sorunsuz oluyorlar.
her 1000 km yağını kendim değiştirdim bizzat,içinden metal parçaları çıktığını defalarca gördüm ve yağ katran gibiydi:cat:
forumda yazılan arıza, şikayet ve servis problemlerini sende benim kadar okumuşsundur genelde hangi mallarda milletin canı yandı bilirsin.
ybr nin yağını 7000 km de sadece iki defa değiştirdim,ve çıkan yağ kullanılmayacak gibi de değildi ama km geldiği için değiştirdim.
elimde gelse kimsenin çin malı motor almasını istemem ve engellerim,çevremdeki lerede bu şekilde tavsiye ediyorum amma kimsenin malınıda kötülemem.
parası ona yetmiştir yada taksitle almıştır çok iyi bilirim.
inanki sende imkanın olsa almazdın,adamlar türkiyenin ekonemik şartlarını çok iyi değerlendiriyorlar getir kimliği götür motoru, inanki kaliteli diye bahsettiğimiz japon firmaları fiyatları biraz daha kırsalar ve bu şekilde kampanya yapsalar satılan çim malı motor sayısı 1 elin parmaklarını geçmez:cat: