- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba kaç gündür foruma üye olmaya çalışıyorum bir türlü kabul etmemişti sonunda yapabildim.bu sene üniversiteye geçtim ve okulum evime fazlasıyla uzak metrobüs metro gibi seçenekleri kullanıyorum ama bir süre sonra bıkkınlık durumuna getiriyor bide derse yetişmek için sabahın 5:30 da kalkmak yorucu oluyor. bir motosiklet alma düşüncesi var aklımda ailemi ikna etme aşamasındayım babmlar iş yerinde xmax kullanıyorlar ama zamanın da akrabamız büyük bir kaza geçirdiğinden ikna etmekte zor oluyor benim için. daha önce hiç motor süremedim yaşım 17 aralıkta 18 olucam aralık olmadan alıcam kısmetse bildiğim kadarıyla a1 ehliyet alabiliyorum ve 250cc ye kadar olan motorları kullanabilcem 18 olana kadar hem motor hemde ekipman tavsiyenize ihtiyacım var. boy 184 kilo 95(aktif olarak kilo veriyorum bi yandan) motor olrak yeni kasa cbr125 w baktım daha gidip görmedim showroomda araştırdığım kadarıyla söylüyorum mt125 serisine de baktım ama fiyatları yüksek. scooter kesinlikle düşünmüyorum oturuş modelinden dolayı itici geliyor bana daha çok mt tarzı naked yada ss modelleri bakıyorum. bu arada amacım asla hava atmak vs değil motorla sadece ulaşımı kolaylaştırmak ehliyeti almadan öncede honda ya da yamahanın eğitimlerine katılıcam. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Edit: Gidiceğim mesafe Beylikdüzü-Maslak ayda minimum 2000km yol yapıcam
Edit: Gidiceğim mesafe Beylikdüzü-Maslak ayda minimum 2000km yol yapıcam
Son düzenleme: