Motor ve Boy İlişkisi

Herkese merhabalar. Motor ehliyeti almayı düşünüyorum. Boyum 165 cm. Ayakkabı ile 2 cm oynar kışın bot ile 5 cm. Falcon Freedom 250 düşünüyorum ehliyeti aldıktan sonra fakat chooper tarzı motorlar dışında hangi motorlar bana uygun olabilir? Çok bilgim yok bu konu hakkında sanırsam sele yüksekliği ve bacak boyu önemliymiş. KTM DUKE 125 tarzı motorlar da ilgimi çekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Herkese merhabalar. Motor ehliyeti almayı düşünüyorum. Boyum 165 cm. Ayakkabı ile 2 cm oynar kışın bot ile 5 cm. Falcon Freedom 250 düşünüyorum ehliyeti aldıktan sonra fakat chooper tarzı motorlar dışında hangi motorlar bana uygun olabilir? Çok bilgim yok bu konu hakkında sanırsam sele yüksekliği ve bacak boyu önemliymiş. KTM DUKE 125 tarzı motorlar da ilgimi çekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

http://cycle-ergo.com bu sitede boyunuzu yazip hangi motosiklette nasil duracaginizi gorebilirsiniz.

Motosikleti
Yamaha XT600
çok sorun değil ya boy bende kısa boyla enduro kullanıyorum :queen:

Seleye oturunca iki ayağınızın da tabanı yere basarsa o motosiklet doğru motosiklettir.

Tabanı yere basmayıp da parmak ucu olursa sıkıntı olur mu? Hiç deneyimim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Seleye oturunca iki ayağınızın da tabanı yere basarsa o motosiklet doğru motosiklettir.

Tabanı değil de parmak uçları ile bassam sorun yaratır mı peki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

aman mt 125 ve r125 e bulaşma boydan

SYM WOLF 250 hoş bir motora benziyor sele yüksekliği de fazla değil chooper a tercih olabilir ?

tek söyleyebileceğim bir bayiye gidip üzerine oturmak içine sinerse al geç ama superlight 200 daha iyi bir motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar