Motor Üzerine Aforizmalar

gerçektende harika , özellikle evlililik kısmı ile ilgili kısmını birebir yaşadım :)

ben de yeni okudum, çok açıklayıcı olmuş, eline sağlık:rendeer:

genel olarak duygulu ve tozpembe bi yazı olmuş

bide sanki biraz fakir motorcu havası var gibi sanayiler ustalar soba başında muhabbetler filan ,,,vericen kardeşim servise işi bitince arayıp çağıracaklar :)

herneyse spor olayına gelince halısaha maçları body bldng vb yapan bi çok motorcu var
yanini konunun özünde motorcuları diğer insanlardan çok farklı lanse ederek olayı abartmış
fena değil ama açıkcası gerçeklerden uzak bi yazı olmuş öyle aman aman hoşuma gitmedi

emek verip paylaşan arkadaşa tşkrler...

olay budur abicim gerçekten çook güzel olmuş çerçevelettirip asıcam bunu duvara,

Son düzenleme:
BUNALIM

Bir motorcunun sözlüğünde yoga, terapi, meditasyon, sosyal fobi, panik atak, yalnızlık, can sıkıntısı, aşk acısı ve bunun benzeri kavramlar bulunmaz. Motoru onu bütün bu dünya hallerinden sihirli bir kalkanmışçasına uzak tutmaktadır. Motorunun üzerine çıktığında dünyaya dair ne varsa geride bırakır ve başka bir aleme geçer ....Motorsuz olduğu günler, yani bir motora sahip olamadığı zamanlarda bile aklı hep bir motora ulaşmakta olduğu için bu onu can sıkıntısından korur, kafasında hep motor markalarının karşılaştırmaları, ikinci el mi yoksa birinci el mi karmaşası, paranın nereden ve nasıl bulunacağı, alınacak aksesuarların niteliği, motorun sokakta nereye konulacağı, sonu gelmeyen ilanlar, bazen uzak bir kente bir masal motosikleti için yolculuk, motorcunun iç sıkıntıyla tanışmasına zaman tanımaz. Aslında bütün bu süreç motor virüsünün kana girmesiyle birlikte başlar ki, hasta daha ilk günden ehliyet, kullanmayı öğrenmek, motorları tanımak, dükkanları dolaşmak derken bakar ki ruhunu kemiren diğer psikolojik rahatsızlıklardan sıyrılmış, bu arada terapiye ödediği saati 60 milyon civarındaki seans ücreti cebine kalmıştır.

bnm en güzel terapi şeklim .motorumla şehir dışı bir yolda ilerlerken sesim kısılana kadar bağırmaktır . hatta argo boyutuna kadar cıkıyor bazen motorun da sesı ıkısi beraber oohhh al sana terapi

Son düzenleme:
Aldı götürdü bu yazı,daha fazlası bile yazılabilir.Bayan olarakta okurken karşı cins olarak düşündüm yerini buldu.Kocam bana aşık ben motora.
Farklı olmak için kullanmıyorum fakat farklı olduğum için bu hastalığın beni bulduğunu biliyorum ve bu hastalık ölüme ne kadar yakın olursa olsun götüreceği yere kadar gitmeye razıyım...

tüm bölümleri güzel ama bunalım bölümü mükemmel.. ne güzel çözümlemiş.. ve ne mutluki bu hazzı hisseden yüzlerce binlerce insan burada buluşabiliyor.. teşekkür ederiz..

bu siteyi çok beğendim arkadaşlar. özellikle de bu yazıyı okuyunca, benim gibi düşünenlerin olduğunu gördüm.
ben yıllardır yabancı sitelerde dolaşıyormuşum, ruhumdan anlayan böylesi bir forum varmışda haberim yokmuş..
bir motosiklet kullanıcısının buz gibi havada, yağmur altında elleri donarken neler çektiğini; fakat ne olursa olsun isyan etmeyip büyük bir tutkuyla onu sürmesi, herkesin anlayabileceği davranış ve özveri örneği değildir.
motosikletimiz arıza yapıp bizi yolda bıraktığında ona ''oldumu şimdi koçum'' dediğimiz çok olmuştur mesela... inip bujiyi söküp kurulamak ise ilk tamirat girişimi olur genelde.. fakat 4 tekerlekliler kaputu açıp amaçsızca bakmaktan öteye gidemez. tamir edemezse çektirir. ama motorcunun çektirme şansı yoktur, onu tamir etmek zorundadır... bu çileli saatleri motorun üstüne binip yol alarak sonlandırdığınızda sizden mutlusu yoktur. işte tam bu an da aklınıza ne eski sevgiliniz, ne faturalar, ne de borçlarınız gelir.
motosiklet kullanmak psikolojiyi düzelten en etkili tedavi yöntemidir. ama ne yazık ki 4 tekerlek sahibi papucumun psikiyatristleri bu gerçeği henüz keşfedememişlerdir : )

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cherry: iyi de bayan motorcular noldu??? :p

AŞK

Sıradan insanlar düşünürler ki adamın biri altına son model, güçlü, süratli bir motor çekip kadınların hayranlığını ve ilgisini cezbetmiş... Bu yüzden “ ah ağbi şöyle bir baba motorum olsaydı şimdi ne kadınları götürürdüm ben “ diye akıllarından geçirirler. Ama kadınları gerçek anlamda aşık etmenin aslında motorla bir ilgisi yoktur.motor yalnızca bir araçtır.Motor kendisini kullanan bilinçli, aklı selim bir insana çok değerli bir yaşam tarzı armağan eder, bilgelik verir, öğrenmenin sonsuzluğunun bilincindedir,en önemlisi motor özgürlüğün ve yalnızlığın adıdır , sonra çok iyi bilir ki ölüm her an yanıbaşındadır, bu motor kullanana apayrı bir derinlik, yaşama daha sıkı sıkıya yapışma gücü verir, sıcak masa başında, tv karşısında oturmak yerine iki tekerin üstüne tırmanıp bir bilinmeyene kucak açan motorcu, cesaretli ve korkusuzdur, o modern zamanların bir şövalyesidir, hangi kadın bir şövalyeye aşık olmaz ki,..

Vespone ( Nejat GÜÇ )
İstanbul

Copyright © Motosiklet.Net Tüm hakları saklıdır.
[/QUOTE]

Onlarda Beyaz Atlı Prensini Beklemeyerek Kendi Atlarıyla Gezecek Kadar Asiller :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

bu siteyi çok beğendim arkadaşlar. özellikle de bu yazıyı okuyunca, benim gibi düşünenlerin olduğunu gördüm.
ben yıllardır yabancı sitelerde dolaşıyormuşum, ruhumdan anlayan böylesi bir forum varmışda haberim yokmuş..
bir motosiklet kullanıcısının buz gibi havada, yağmur altında elleri donarken neler çektiğini; fakat ne olursa olsun isyan etmeyip büyük bir tutkuyla onu sürmesi, herkesin anlayabileceği davranış ve özveri örneği değildir.
motosikletimiz arıza yapıp bizi yolda bıraktığında ona ''oldumu şimdi koçum'' dediğimiz çok olmuştur mesela... inip bujiyi söküp kurulamak ise ilk tamirat girişimi olur genelde.. fakat 4 tekerlekliler kaputu açıp amaçsızca bakmaktan öteye gidemez. tamir edemezse çektirir. ama motorcunun çektirme şansı yoktur, onu tamir etmek zorundadır... bu çileli saatleri motorun üstüne binip yol alarak sonlandırdığınızda sizden mutlusu yoktur. işte tam bu an da aklınıza ne eski sevgiliniz, ne faturalar, ne de borçlarınız gelir.
motosiklet kullanmak psikolojiyi düzelten en etkili tedavi yöntemidir. ama ne yazık ki 4 tekerlek sahibi papucumun psikiyatristleri bu gerçeği henüz keşfedememişlerdir : )

Anlatmak İstediklerimi Yazmışsın Dostum Ben Daha Ne Yazayım :cat:

Motosikleti
yok
on numara bir yazı olmuş gerçekten emeğine sağlık teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar