Motor üzerinde yapmak istediğiniz en büyük çılgınlık nedir?

bir resim vardı tek teker üstünde motorla hatunu öpüyodu .. sanırım o...
ahh resmi bi bulabilsemmm :cherry: süper olacak olay kelimelerle anlatılamıyor çünkü..

Tek Teker deiL Stoppie (öLe YazıLıyor oLması Gerekiyo ama :) ..).
oLan ßirisi Vardır mutLaka.
ßen Mi en aZ 1000 kmLik traqfiksiz ßir yoLda 300 km hızLa gitmek..

Son düzenleme:
Stoppie yapmak isterdim ve Bi custom chopperle 100.000 km yapıp dünyayı dolasmak isterdim hic atlamadan bütün devletleri dolasmak mükemmel olurdu ama üniversiteyi bi kazanıım simdilik sadece türkiye yi dolasmayı düsünüyorum seneye büyük ihtimal bi 5000 km faln yapacam

Tek Teker deiL Stoppie (öLe YazıLıyor oLması Gerekiyo ama :) ..).
oLan ßirisi Vardır mutLaka.
ßen Mi en aZ 1000 kmLik traqfiksiz ßir yoLda 300 km hızLa gitmek..

BULDUM BULDUM
551.jpg

HAKLISIN ... RESMİ FARKLI HATIRLAMIŞIM BENN.... :cherry:

Tam "motor üzerinde" olmasa da:

200'le giderken düşüp, çizik almadan ayağa kalkmak :)

Dener miyim?
Denemem :)

300le giden bir hayabusanın yanından skutırla geçmek,güzel ama zayıf bir fikir biraz daha mizaha yükelenelim, aklıma bişi gelmiyo amaaaaa:(( sonra artık devam edicem ama mutlaka

Mersin İl Temsilcisi
ben yaptım zaten ve yapmaya da devam edeceğim...

Motosiklet kullanmak zaten başlı başına bir çılgınlık,yinede daha güzel çılgınlıklarda yapılıyor ama yazmıyım.:wiinkk:

tequ, mck, ben gkn beraber aynı motorda amuda kalkmak :d

tequ, mck, ben gkn beraber aynı motorda amuda kalkmak :d

bende o poziyonda sana artçı olmak isterdim yawwriimmmm:queen::queen::queen::queen:

2008 goldwing e tüm aksesuarlara bi goldwing parası daha harcayım .. ayrıca cantalara hertz in sub ları takıp seside sonuna kadar açıp caddede ismail yk nın bas gaza aşkım bas gaza şarkısını dinlemek isterdim :queen::queen::queen::queen:

300 le giderken motor üstünde ayakta durabilmek isterdim rüzgar ı birebir hissetmek çok güzel olurdu.

kross motorumla ömrüm boyunca biriktirdiğim paranın hepsine benzın alarak son kuruşuna kadar gezmek ısterdım
bir de sevdiğim kızla uzaklara gitmeyi çok isterdim
Allah nasip eder inşallah . . .

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Simsiyah bir Street motosiklet üzerinde. Yine sim siyah giyinerek. Böyle askeriyenin kullandığı iyi bir gece görüş aracıyle kıvrılıp bükülen bir yolda tüm ışıkları kapatıp son sürat bir hayalet binici edasıyla dolaşmak harika olurdu.
Burdan az önce bir şey geçti sanki!:queen:

sen heryeri görürsün fakat bu kadar görünmezlik biraz zarar verebilir,Allah korusun tr şartlarında bir halfiyat kamyonu seni görmezse askeriyenin kullandığı gece görüş ve yaşadığın zevk felan yalan olur :mrgreen:

bizi yollarda sıkıştıran ve canımıza kasdeden sürücüleri caydıracak motosiklet üzerinde rahat kullana bileceğimiz bir ateşli yada ateşsiz bir tür silah ile dolaşmak fena olmazdı. madmax filmindeki'ler gibi.

ehuehe şu scooterla geçme mevzunu geçen yapıoduk :D

125 r'ın arkasına ufak jet motorlarından bağlayıp 120den sonrasını jet motorlarıyla gidiceksin otobanda :D

busayı geçerken adamın yüzünü görmeyi çok isterdim bu şekilde işte ahahaha

Moderatör
Eminim cogumuz hemfikiriz ama, Ankara 6. Sulh idare mahkemesinin kapatma kararini gozonune aldigimizdan aciklayamiyoruz :p

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi açıkladın diyelim ,bide denge unsuru var be kardeşim,tek teker arif değilizki motor ustunde oyle akrobasi yapalım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
delipoyraz arkadaşın eklediği fotoğrafın aynısından ben de yapmak istiyorum

abi bi tane yok ki. insanın içindeki çocuk bir kitap dolusu çılgınlık ister.
misal; fahrettin cüreklibatur'un (bildiğiniz cüneyt arkın) iki atla yaptığı gibi iki motorun arasında aynı anda sürmek değişik bir adrenalin olurdu. ama sağdaki motorun gazını sole elciğe geçirmek lazım.
sonra tekerler üstünde döne döne rodrigo şov yapmak çok artistçe olurdu. ön tekere kalkacaksın sonra arkayı öne attıracaksın arkanın üstüne çıkıp önü ileri atacaksın. boğa kadar kuvvetli olabilen biri olursa belki yapar.

asm

Ufak bir scooter'dan 4 silindirli sesleri çıkması ve sizi gözüne kestirenlerin,sıkıştıranların hayal kırıklığa uğraması hoş olurdu doğrusu. (scooter'ı baştan aşağı revize ederek böyle birşey olabilir muhtemelen)

Motosikletimle tek teker uzun gidebilmek isterdim :)

Kısa mesafe gidebiliyorum ama onun zevki olmuyor :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar