- Konu Yazar

Duvara sürttü bu hale geldi parça fiyatı 76ytl işçiliğiyle 100ytl istiyolar

dostum çizik yerleri grenajı sökmeden uzerinde ince zımparyla zımparala ... sonra senin motorunun renginde sprey bulman lazım ama zor olabilir .. ama buda kolay .. hazırlıyorlar .. renk kodunu verip boya yaptır sprey sonra iki kat vur toz gelmesin canavar gibi olur
akıtma yanlız boyayı ..
dostum çizik yerleri grenajı sökmeden uzerinde ince zımparyla zımparala ... sonra senin motorunun renginde sprey bulman lazım ama zor olabilir .. ama buda kolay .. hazırlıyorlar .. renk kodunu verip boya yaptır sprey sonra iki kat vur toz gelmesin canavar gibi olur
akıtma yanlız boyayı ..
akıtma yanlız boyayı ..
Çoğu kişinin motorunda çizik vs tarzı şeylerin olabilceğini düşünerekden faydalı olacağını düşünmüştüm ondan buraya açtım kusura bakmaıyn.Bu bölüme açılan başlıklar faydalı bilgi içermeli..
belki bu başlığa gelen cevaplarda açan arkadaşın faydalanacağı bir bilgi olabilir ama yeri burası değil..
Başlık taşınmıştır.
akıtma yanlız boyayı ..
Hangi yakada oturuyorsun bilmiyorum ama o bolgenin boyama maliyeti 50 ytl den fazla degil. Kose oldugundan metalik boyayi onun uzerine bolgesel uygulacak aslinda farklilikgosterebilir fakat bu tip kivrimli bolgelerde sorun cikarmiyor. Bostanci sanayide bu isi yapapilecek ve motorunu sana 2 saate verecek bir usta biliyorum. Parca degisikligine gidersen kendin takamazsin , daha evel tecruben yok ise sandigin kadar kolay olmaz. Sanayide sana sprey yapsalar bile oraya macun atilmasi lazim aksi taktirde cizikler boyanin altindan belli olacak ve ortaya taraklanmis bir cirkin goruntu cikacaktir. Emin ol harcayagain parada cabasi. 50 YTL ver temiz temiz bin motoruna , degeri dusmesin.
işçilik alanınya tecrübe konuşuyor hay yaşaa :rendeer:dostum çizik yerleri grenajı sökmeden uzerinde ince zımparyla zımparala ... sonra senin motorunun renginde sprey bulman lazım ama zor olabilir .. ama buda kolay .. hazırlıyorlar .. renk kodunu verip boya yaptır sprey sonra iki kat vur toz gelmesin canavar gibi olur
akıtma yanlız boyayı ..
lastikleride boyasınmı![]()