bir iki sene öncesine kadar tehlikeli yanlarından başka bişeyi ile ilgilenmez,ön yargılı bi şekilde uzak dururdum.çalıştığım yedeki bi ustanın ballandıra ballandıra anlatması ile tüm önyargılarımdan kurtuldum.bi motor alıcak ve başlıycaktım,ama almadan önce kullanıp bi pratik yapmak istiyodum.usta bineceğim bi motor ayarladı,ama ben değil sahibi kullandı.herif biraz hırpani bi biçimde bozuk yolda,cadde aralarında deli gibi kullanıp makasa falan giriyodu.açıkçası gözümü korkuttu ve vazgeçmeme sebep oldu.
ama bu ramazan başları gibi bi zamanda bi yakınım memleketten geldi,motor parçası almaya,herifin yüzü gözü parçalanmış,vucudu kırıklarla dolu,ama illa motor diyo başka bişe demiyo.demekki nekadar kendine bağlayıcı bişeyki dedim ve içimde bi kıpırdanma oldu gene.bu arada bu siteyi keşfettim,ve bazı önyargılarıma kesin cevaplar buldum.artık ciddi ciddi motor alıcam,yaza doğru bi 250cc cruiser ile başlamak istiyorum.çevremdekiler dalga geçmeye başladı,binsemde binmesemda mutlaka alcam. :queen:
... ya daha almadan bukadar lafı uzatmışım,alsam ne olurdu acaba.neyse herkesin istediği motoru alması dileğiyle :king: