Motor Tutkunu Gençler, Motosiklet Üstünde Dünyaevine Girdi

bende GOLDWİNG i olan bir kız bulursam evlenirim neden olmasın

çok romantik yaa :) beyaz motosiklet almak lazım desenize, beyaz motosikletli prens olmak için :p şimdiye kadar bırak motosiklet tepesinde evlenmeyi, normal evlenmeyi bile düşünmemişken, hep bir gelin konvoyunun en başında dörtlüleri yakarak büyük bir motosiklet ile dolaşmayı istemişimdir... bu arada cbr 125'te 4 lü flaşörler yanıyor mu? yanıyorsa nasıl yanıyor bilen var mı? ben henüz yakamadım da :queen:

bu arada abestle iştigal etmek istediğim bir nokta var: yaw bu motosikletin egzozu gelinin eteğini yakmıyor mu? hazır "gelin" demişken yaw dorlion bi "gidin" dediğinizi duyar gibiyim... :queen:

Bütün kış artçı olarak iş arkadaşım olan, SAP tabir edilen bir bay taşıdıktan sonra bu konudaki tüm umudumu yitirmiş bulunmaktayım...

Tabii yine de bunlar olabilecek, hatta olursa mükemmle olabilecek şeyler...

Ama öyle hatunu biz nerden bulacağız?

Ne güzel ya bu benim ilerideki hayallerimden birisiydi, sünnetimde MZ 251'e bindim onla gezdim şu an o motorun aynısını kullanıyorum evlenirkende inşaallah MZ RR 1100 'e biner gezeriz:queen:
Geline de damada da ebediyen mutluluklar diliyorum:rendeer:
siyahlimuzin senin düğünüde bööle yaparız artıkın enişte arkada artçın olur:queen:

Gelinimiz güzelmiş. Aşkın Nuryengi ye benziyo sanki biraz. Allah mesut bahtiyar etsin. Darısı Bizim yahyanın başına:)

way be helal olsun Vehbi Abi'me.. Bide davetiyeleri görseydiniz 10 numara zx14 kadranlı davetiye bastırmıştı Vehbi abim :)

harika bir duygu olmalı... Darısı bütün Motosiklet sevdalılarının başına. :queen:

Bir türlü dengeyi tutturamıyoruz

Evvela mutluluklar dilerim.Bence çok abartılı bir düğün,motorcularımızın çoğu sanki motosiklet fanatikliği yarışına girmiş gibi.
Biri diğerinden daha tutkunmuş gibi davranıyor.Tabi müstesnalar vardır onlar hariç.

pardon ama kıyafetten dolayı kask takamamak nasıl bir şey oluyor ? Kafaya giyilen bir kıyafet mi var, ya da çıkamıyor mu o kıyafet.
Çok yanlış. O mutlu günde allah korusun ya...
neyse mutluluklar ...

o çift boşanmış siz hala konuyu hortlatıyorsunuz :queen: hatta mahkeme salonuna motosikletle gitmişler :p allah korusun tabi, yok öyle bişey :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kendıme böle bı dugun yapacam...
tabı önce motor hastası bıtene avrat bulmak lazım.... :p

konvoyun önünü kesen çoluk çocuğu düşünemiyorum bile, motorcular birbirine girer sağa sola kaçışmaktan :)))))))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar