Motor Tutkunlari Fikrinizi Acil Istiyorum :))

Uzun zamandır eşimle birlikte 2 tekerlek hayali ile yatıp kalkıyoruz..
Hatta bu hefesimizi biraz bodrumda eniştemin aprilla 250 cc ile telafi ettik ama aklımız kalmadı değil..:salut:
aslında konuyu uzatmak istemiyorum..biraz araştırma içindeyiz çok ucuza alıp mondial gibi bir sene sonra her tarafından ses gelen bir motor istemiyorum :) bir şekilde borca harca girerek bu tutkumuzu en sonunda gerçekleştirmek istiyoruz ve inanıyoruz başaracağız :cat:

Şimdi modellere baktımda KYMCO XCITING 250..........8.716 YTL fiyatı ve görünüşü ile çok güzel duruyor ama 1.000 YTL daha versem piaggo alırım..bu motor gerçekten değer mi ?:silent:
veya SYM GTS-250. ...........7.680 YTL.

APRILIA ATLANTIK 250.............6.990 YTL modelleri nasıl ?

Biraz karışık oldu galiba :pale: ama motor tutkusu ve seçememezlik eni bu noktalarda getirdiii :pr: :pr: :pr:

Kısaca eşimle huzur içinde kullanabileceğimiz aranızda olacağımız aldımı kafamızda soru işaretleri bırakmayacak bir motor arıyoruz..bütçemiz 3*5 belli..7-9 arası gibi...
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorummm sevgili ailemmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motomax ın kampanyasından al derım acayıp kampanya var:cat:

atlantik250 de cok hoş:cat: tavsıye ederım

Son düzenleme:
dostum bence kymco super saglam bi motor bence al derim ben 6 sene kullandim ve hala kullaniyorum eskiden parca sikintisi vardi simdi oda kalmadi aslinda kymco bir kore devidir bi bak istersen ama bence kymco

Forumdan Uzaklaştırıldı
ama yınede almısken bundan almanı öneririm:cat:

Motor SU SOĞUTMALI
Yakıt 15 L 2 litre yedek depo
Çap x Stroke 92X69
Silindir hacmi 460cc
Max. Güç 27.5 kW (37.4 HP) at 6,750 rpm Max. Tork : 42 Nm at 5,500 rpm
Frenler Ön Fren Æ 260 mm ÇELİK DİSK
Arka Fren Æ 220 mm ÇİFT ÇELİK DİSK ÇİFT
Jantlar Ön Lastik 120/70 x 14"
Arka Lastik 140/60 x 14"
Boyutlar Dingil Aralığı 1550mm
Uzunluk 2,200 mm
Sele Yüksekliği 780 mm
Ağırlık
Aksesuarlar
Vites Kutusu OTOMATİK (CVT)
Supap 4
Şase GÜÇLENDİRİLMİŞ ÇELİK ÇİFT KANALLI BORU TİP

Atlantic 500 Sprint
ŞOK FİYAT
8.990YTL

Atlantic 250
ŞOK FİYAT
6.990 YTL

Forumdan Uzaklaştırıldı
aprilia ile piaggio arasında pek bi fark yok incelersen göreceksin ama aprilia şu anda muhteşem bi kampanya yapıyo bence fikrini o yönde güçlendir kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:

Durun :)

Keisnlikle ve kesinlike YAMAHA XMAX 250 yi öneririm. Onun üzerine maxisco tanımam. son derece gösterişli, şık ve güçlü. bigün trafikte yanyana geldim. bende runner var. motorum yeni ama nerdeyse adamı yakalayamadım. öyle seri bişi ve inanılmaz büyük bir bagajı var. alamadığım için deli olduğum bir motor..:cat:

He unutmadan > en büyük avantajıda trafikte diğerleriyle beklerken bu maxiscooter la beklemezsin.

Aprili Atlantic 250 ağabeyi 500 Spirit ile aynı kasaya sahip olmasına rağmen motor farkı var. Bu arada Eşinle beraber binecein için motora fazla yükleneceksiniz. Eğer alabiliyorsan Gilera Nexus 500 veya Aprilia Atlantic 500 Spirit veya Aprilia Scarabeo 500 GT ABS ++ almanı öneririm. Ben Nexus kullanıcısı olarak çok mutluyum. Ama tabi Honda Silverwing'de alabilirsin. Bagajı oldukça büyük eşyalarınız prblem olmaz. Nexus'ta çanta gerekiyor çünkü. Kolay gelsin güle güle kullan.

Benden de bi öneri bence 8-9 milyar para vereceksen git bi tane Honda CBF250 al daha ne istersin scooterlarla uğraşılmaz çok sağlam bi motor yunuslar bile CBF kullanıyor süper bi alet tavsiye ederim!!!

emre selam,

Motomaxın elinde aprilla kalmadı bildiğim kadarı ile

KYMCO al değer

atlantic güzel derim ama biraz daha arastır hemen karar verme ...sonradam pişman olma...

camadan' Alıntı:
emre selam,

Motomaxın elinde aprilla kalmadı bildiğim kadarı ile

KYMCO al değer

Cem,
Bayi varmı bakabileceğim..birde görünüşe göre karar vermemek lazım ama fiyat çok gibi geldi...

serviside düşün

sadece almak deil sonrasıda önemli..yanii aprilla alıp parca fiatlarını görünce pişman olablirsin..bende yamaha derim ama eşinle bineceksen bana kalırsa alabiliosan diim 500cc yi tercih etmen daha doğru olur..

Bencede yamaha X-Max 250 ama neden vitesli birşey düşünmüyorsunuz, sonra sıkılmayasınız, şahsen vitesli makinayı -motor otomobil farketmez-otomatiğe tercih ederim, zevki bambaşka. Hatta bir arkadaşımız var -tolga beylikdüzü tayfasından- zat150 vardı biz aragazı verip oynadıkça delirip abi bende satıp vitesli bir makina alacağım derdi, fikir yinede sizin, şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız.:)

Bencede Vitesli bir motor kadar eğlencelisi yoq arkadaşlarla bir yere giderken ben onlardan alıom motoru vitesli die ...Hele o aragaz meselesi benide öldürüo... Ama en güzeli hızını almışken vites değiştiriyorsun ya motor böyle kendini bi bırakıo sonra tekrar kalın bi sesle dewm edioya işte o olay çok hoşuma gidio
viiimmmm.......boooommmmm

CBF 250 derim başka bişey demem paran warsa al pişman olmayacağına eminimmmmm

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar